حضور دانشگاه یوکم اسپانیا برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب تهران

1395/02/16-16:29

دانشگاه یوکم اسپانیا که یکی از ده دانشگاه برتر اروپاست و مقام اول در بخش مدیریت بازرگانی را دارد در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور پیدا کرده است.

به گزارش ستاد خبری بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، دانشگاه یوکم (UCAM) اسپانیا با بیش از 114 مدرک بین‌المللی از مسابقات ورزشی که شامل 72 مدال طلا و 21 مدال نقره توسط دانشجویان المپیکی این دانشگاه برای اولین بار به عنوان نماینده دانشگاه‌‌های اسپانیا در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای آشنایی دانشجویان در مقاطع مختلف لیسانس، فوق لیسانس و دکتر شرکت کرده است.

این دانشگاه با بیش از دویست دانشگاه بین‌المللی دنیا فعالیت‌های پژوهشی و تحقیقاتی در زمینه‌های مختلف علمی انجام داده است.

بیست و نهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «فردا برای برای خواندن دیر است...» از ۱۵ تا ۲۵ اردیبهشت در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار می‌شود. مجموعه شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.

به ما بپیوندید: