یک مترجم در نشست رونمایی از دو کتاب:

ما به تولید علم نیاز داریم

1403/02/29-19:34

مترجم کتاب‌های «ظهور جنگ شناختی» و «جنگ شناختی؛ حمله به واقعیت و اندیشه» گفت: ما به تولید علم نیاز داریم و در واقع باید در حوزه جنگ‌های شناختی ادبیات بومی‌شده خودمان را داشته باشیم.

به گزارش ستاد خبری سی‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مراسم رونمایی و معرفی کتاب‌های «ظهور جنگ شناختی» و «جنگ شناختی؛ حمله به واقعیت و اندیشه» در یازدهمین روز برگزاری سی‌و‌پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران و مصادف با ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور محمدحسین قربانی زواره، مترجم و حسین حسن‌زاده، پژوهشگر در «گوشه نقد» واقع در شبستان مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد.

علم رو به رشد

محمدحسین قربانی زواره در این نشست گفت: جنگ شناختی یک علم رو به رشد است و استراتژیک بودن جنگ شناختی در کتاب‌هایی که من آنها را ترجمه کرده‌ام، کاملا محسوس است.

او افزود: این کتاب‌ها نشان می‌دهند که جنگ شناختی می‌تواند جوامع را با چالش‌های اجتماعی مواجه کند.

جنگ اطلاعاتی، پیش‌مقدمه جنگ شناختی 

این مترجم بیان کرد: کتاب‌های «ظهور جنگ شناختی» و «جنگ شناختی؛ حمله به واقعیت و اندیشه» تفاوت جنگ شناختی و عملیات روانی را مطرح می‌کنند.

قربانی زواره ادامه داد: جنگ اطلاعاتی پیش‌مقدمه جنگ شناختی است و من بحث جنگ‌های هایبریدی شناختی را مطرح کردم.

او بیان کرد: ما به تولید علم نیاز داریم. در واقع ما باید در حوزه جنگ‌های شناختی ادبیات بومی‌شده و منحصر به فرد خودمان را داشته باشیم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار شد.

به ما بپیوندید: