کمال خرازی: از کتاب و مطالعه جدا نیستم

2017-05-07 18:54

رئیس شورای راهبردی روابط خارجی دفتر مقام معظم رهبری با حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب گفت: من با توجه به اینکه استاد دانشگاه هستم و تدریس می‌‌کنم از کتاب و مطالعه جدا نیستم.
به گزارش ستاد امور رسانه‌ای و خبری سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، کمال خرازی رئیس شورای راهبردی روابط خارجی دفتر مقام معظم رهبریگفت: شعار نمایشگاه سی‌اُم کتاب «یک کتاب بیشتر بخوانیم» با توجه به سرانه‌ی نرخ مطالعه در کشور که پایین است شعار بسیار به‌‌جا و زیبایی است و اگر یک کتاب بیشتر خوانده شود این خود تحولی بزرگ است.
خرازی در مورد فضای نمایشگاه کتاب تهران نیز نظر خود را اینگونه بیان کرد: معماری و فضای ساخته شده‌ی نمایشگاه کتاب تهران در شهر آفتاب بسیار زیبا و در شأن برگزاری یک چنین رویداد فرهنگی است. این مکان برای خانواده‌ها، فضای شاد و فرح‌بخشی است و آنها را ترغیب و تشویق به مطالعه می‌‌کند.
وی در پاسخ به این سوال که چقدر مطالعه می‌‌کند، افزود: من با توجه به اینکه استاد دانشگاه هستم و تدریس می‌‌کنم از کتاب جدا نیستم ولی علاوه بر کتاب‌های علمی، سعی می‌‌کنم ماهی یک کتاب جدید منتشر شده بخوانم.
خرازی با بیان اینکه محیط خانواده می‌‌تواند در کتابخوان کردن اعضای خانواده موثر باشد، گفت: خانواده جزو نهادهای مهم بر تبلیغ و تشویق کودکان به کتابخوانی است و اگر در این مکان ریشه نگیرد، نمی‌‌تواند در بزرگسالی نیز ادامه یابد.
سی‌اُمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «یک کتاب بیشتر بخوانیم» از 13 تا 23 اردیبهشت در مجموعه‌ی نمایشگاهی شهر آفتاب برگزار می‌شود. مجموعه‌ی شهر آفتاب در اتوبان خلیج فارس، روبه روی حرم مطهر امام خمینی (ره) قرار دارد.

به ما بپیوندید: