5 کتاب جدید «روایت فتح» رونمایی شد
1393/02/14-12:46
به گزارش ستاد اطلاعرسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، مراسم رونمایی از 5 کتاب جدید انتشارات «روایت فتح» و بررسی 7 کتاب شاخص نشر ساقی در سرای اهل قلم برگزار شد.
در ابتدای این نشست «نعمتالله آرامی» از آزادگان دفاع مقدس درباره اینکه در بیان برخی خاطرات آزادگان و شهدا تناقضگویی وجود دارد، توضیح داد: عراقیها تعمدی یا غیرتعمدی در اردوگاههای مختلف تسهیلات متفاوتی را به اسرا ارائه میدادند. به عنوان مثال، در اردوگاهی، کیفیت غذا مطلوب بود و همزمان در اردوگاه دیگری، غذا مشکل اساسی اسرا بود. به همین دلیل، خاطرات آزادگان از اردوگاههای متفاوت، مختلف است.
وی افزود: در دوران اسارت، بسیاری از اسرا که اهل مطالعه بودند، تبدیل به منشأ خیر و برکت شدند. اسرای اردوگاه ما تاریخ معاصر ایران و تاریخ اسلام را به واسطه اطلاعات حیرتانگیز یکی از اسیران خواندند و این اتفاق در حالی تحقق پیدا کرد که ما کاغذ و قلمی برای کتابت نداشتیم و تجمیع و تدوین این مباحث دشوار بود. به واسطه این تلاشها، برخی اسرا که با سواد ابتدایی اسیر شدند، پس از اسارت تواستند به مدارج عالی دست پیدا کنند.
«حسن علی نوروزیان» جانباز دفاع مقدس نیز در ادامه این نشست درباره چگونگی ورود به جبهه گفت: آن زمان من همسر و 3 فرزند داشتم و همسرم رضایت نمیداد که به جبهه بروم. خوب به یاد دارم که شهید بابایی به من گفتند که اگر خانوادهام راضی نباشند، حتی اگر به مقام شهادت نایل شوم، شهادتم مورد قبول خداوند نیست. مدتی گذشت و همسر بنده خوابی دیدند و به واسطه این خواب، مشوش شدند و به من اجازه حضور در جبهه دادند.
وی افزود: پس از آن، در چند سالی که در جبهه بودم، مدام جوانانی را میدیدم که برای حفظ این مرز و بوم به شهادت میرسند و بارها به درگاه خداوند اشک ریختم که مگر بار گناهان من چه اندازه است که مرا لایق شهادت نمیداند و پس از چندی، بر اثر خمپارهای که به سنگر اصابت کرد، از ناحیه دست مجروح شدم و یک پایم را هم از دست دادم.
«صادق کریمی» هم درباره روند تدوین کتاب این جانباز یادآور شد: آنچه در ابتدای امر برای من مهم بود، نمایش صفای درون آقای نوروزیان بود. نوشتن این کتاب حدود یک سال طول کشید. چند بار مصاحبههای ایشان را مرور کردم و در نهایت، کتاب به صورت روایت خطی به رشته تحریر درآمد. روایت جانبازی آقای نوروزیان مخاطب را از روزمرگی به درمیآورد.
در پایان این نشست از آثار تازه مؤسسه «روایت فتح» شامل کتاب «شهیدان آقاجانلو» از مجموعه «مادران»، «حسنعلی نوروزیان» از مجموعه «جانبازان»، «درخت آتش» مجموعه اشعار نزار قبانی ترجمه «عبدالرضا رضایینیا»، «خندیدن با لبان زخم» مجموعه اشعار «احمد مطر» ترجمه «عبدالرضا رضایینیا» و «با واژه در سنگر» مجموعه شعر «جواد محقق» رونمایی شد.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 10 تا 20 اردیبهشت در مصلای امام خمینی(ره) برپاست.