درمراسم رونمايي از كتاب دو وزير كابينه تدبير و اميد مطرح شد

واعظي: پرداختن به سوريه به دليل نابه ساماني دور از انصاف علمي بود

1393/02/16-14:43

محمود واعظي، وزير ارتباطات و اطلاعات كابينه تدبير و اميد در مراسم رونمايي از كتاب «انقلاب و تحول سياسي در خاورميانه»

گفت:  در اين كتاب تحولات خاورميانه  مورد بررسي قرار گرفت اما به كشور سوريه به دليل شرايط پيچيده و نابه سامان

پرداخته نشده  است.

به گزارش  ستاد خبري سراي اهل قلم بيست و هفتمين نمايشگاه بين‎المللي كتاب تهران مراسم رونمايي از كتاب دو وزير كابينه تدبير و اميد با عناوين انقلاب و تحول سياسي در خاورميانه نوشته محمود واعظي و كتاب ديپلماسي چند جانبه نوشته محمدجواد ظريف و محمد كاظم سجادپور عصر امروز دوشنبه پانزدهم ارديبهشت ماه با حضور محمود واعظي، وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، سيد عباس صالحي معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي ، مرتضي دامن پاك ، معاون مركز آموزش و پژوهش‎هاي بين‎المللي وزارت امور خارجه  و دكتر سليمان‎پور مدير مركز آموزش و پژوهش‎هاي بين‎المللي  وزارت امور خارجه، در سراي اصلي اهل قلم برگزار شد.

واعظي در اين مراسم درباره كتاب «انقلاب و تحول سياسي در خاورميانه» عنوان كرد: از زمان به وجود آمدن تحولات خاورميانه بيشتر تمركز و توجه‎ام بر روي اين مسئله بود زيرا از نظر سياسي ، اقتصادي، و ژئوپليتيك منطقه و همچنين برهم زدن توازن قوا اين تحولات مباحث مهمي را دربر داشت. در اين كتاب تحولات كشورهاي خاورميانه كه دچار تحول شده بودند بررسي و به تحليل آنها پرداخته شد.

وي تأكيد كرد: تلاش كرديم در اين كتاب مؤلفه ‎هاي مؤثر در اين تحولات را بشناسيم ، مسير آخرين تغييرات را پيگيري كنيم. نقصان اين كتاب اين است كه به كشور سوريه به دليل نابساماني و  پيچيدگي شرايط نپرداخته است و بر اين باورم كه پرداختن به تحولات كشور سوريه   از انصاف و كار علمي به دور است.

دامن پاك، معاون مركز آموزش و پژوهش‎هاي بين‎المللي وزارت امور خارجه در اين مراسم عنوان كرد: تاكنون هزار عنوان كتاب ، فصلنامه، مقالات، و سمينارها منتشر شده است. اين پژوهشگاه در طول يك سال گذشته عليرغم تنگناهاي مالي در عرصه نشر بيش از 60 عنوان كتاب و نشريات ادواري را وارد بازار كتاب كرده است و امسال با 400 عنوان كتاب و 18 ايبوك وارد بيست و هفتمين نمايشگاه بين‎المللي كتاب تهران شديم.

سليمان‎پور مدير مركز آموزش و پژوهش‎هاي بين‎المللي  وزارت امور خارجه در اين مراسم عنوان كرد از ديرباز توليد فكر و انديشه باعث استحكام جوامع بوده و اين تفكر است كه زيربناي ساخت هر جامعه به حساب مي‎آيد. اين كتاب‎ها كه امروز رونمايي مي‎شوند حاصل انديشمندي مسلمانان و نمادي از يك فكر هدفمند است و سهم بسزايي در شكوفايي فكري انديشمندان دارد. همچنين ثمره فكري اساتيدي است كه در قالب كتاب به جامعه علمي عرضه شده است.

صالحي معاون امور فرهنگي وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، در اين مراسم با تأكيد بر اين كه اميدواريم كار اجرايي مانع از ادامه فعاليت‎هاي تأليفي 2 وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات و وزير امور خارجه نشود عنوان كرد : حضورم در اين نشست تشكر از دو وزير اهل تدبير و اميد است كه به تحقيق و نگارش اهميت مي‎دهند و اين امر نشان مي‎دهد كابينه تدبير و اميد با فرهنگ و انديشه و كتاب الفتي عميق دارند . اميدوارم اين فرهنگ تداوم پيدا كند و كارهاي مديريتي بازدارنده تأليفات بعدي آنها نباشد.

به ما بپیوندید: