رییس اداره نمایشگاه های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم:

تبلیغات دینی نمایشگاه، امسال متین تر از همیشه بود

1389/02/23-08:30

 تبلیغات دینی و محیطی مذهبی نمایشگاه کتاب امسال نسبت به دوره­های گذشته بسیار متین­تر و بهتر بوده است.

حجت­الاسلام خلیل محسنی، رییس اداره همایش­ها و نمایشگاه­های دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، در گفت­وگو با ستاد خبری بیست و سومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، با بیان این مطلب افزود: در پی جلسات مستمری که با مسئولین وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پیش از برگزاری داشتیم، بنا شد دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم در ساماندهی و ترویج شعارهای دینی در نمایشگاه همکاری نزدیک و ملموسی با برگزارکنندگان نمایشگاه کتاب داشته باشد.
وی افزود: این همکاری­ها در موضوعاتی چون انتخاب احادیث و کلام بزرگان و ائمه معصومین(ع) در حوزه­های کتاب و کتابخوانی، مناسبت­های دینی مقارن با برگزاری نمایشگاه کتاب و نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری صورت گرفت.
محسنی با بیان این که دفتر تبلیغات حوزه علمیه قم با اعزام روحانیون و مبلغان مذهبی به نمایشگاه در زمینه اقامه نماز جماعت و تبلیغ در نمایشگاه نیز با مسئولین نمایشگاه همکاری داشته است افزود: این نهاد با ایجاد و استقرار غرفه­های پاسخگویی به سوالات شرعی برای دومین سال متوالی در نمایشگاه کتاب، سهمی نیز در اشاعه فرهنگ دینی در این بزرگ­ترین رویداد فرهنگی کشور ایفا کرده است.
وی تصریح کرد: نمایشگاه امسال از نظر آرایش محیطی در حوزه تبلیغات دینی بسیار متین­تر از سال­های گذشته برگزار شد اما باز هم جا دارد تا سال­های آینده در این حوزه بیشتر کار شود.

به ما بپیوندید: