در دیدار حجت الاسلام ری شهری و ریس نمایشگاه مطرح شد

قلعه‌مرغي؛ گزينه مناسب براي ساخت نمايشگاه كتاب

1390/02/24-08:30

براي ساخت نمايشگاه كتاب 6 منطقه مطرح شده است به نظر مي‌رسد منطقه قلعه‌مرغي تهران مناسب‌ترين گزينه براي ساخت نمايشگاه كتاب باشد.

به گزارش ستاد اطلاع‌رسانی بيست و چهارمين نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، بهمن دري در ديدار حجت‌الاسلام والمسلمين ري شهري گفت: 7 منطقه تهران از جمله چيتگر، زندان قصر، مجتمع امام خميني(ره)، باغ آفتاب شهرداري(اراضي عباس‌آباد)، قلعه‌مرغي تهران و شهر جديد پرند براي ساخت نمايشگاه كتاب از سوي مسئولان معرفي شده است.

وي افزود: شهر جديد پرند به دليل دور بودن از تهران، مجتمع امام خميني(ره) كه در نزديكي مصلي تهران واقع شده است و باغ آفتاب شهرداري (اراضي عباس‌آباد) به دليل وجود ترافيك سنگين گزينه‌هاي مناسبي نيستند.

حجت‌الاسلام والمسلمين محمدي ري شهري هم گفت: براي احداث نمايشگاه كتاب بايد مناطق مطرح شده با نظرات كارشناسانه بررسي شود و معايب و محاسن پيشگيري از ترافيك و دسترسي مناسب مردم به نمايشگاه در نظر گرفته شود و به نظر مي‌رسد منطقه قلعه‌مرغي تهران جاي مناسبي براي ساخت نمايشگاه كتاب باشد.

 

به ما بپیوندید: