نمایشگاه کتاب اتفاق فرخنده ای است
1392/02/14-08:30
یک بازیگر شناخته شده سینما ، تلویزیون و تئاتر با تاکید بر تاثیر مثبت نمایشگاه کتاب گفت: در برخی کشورها نمایشگاه های کتاب هر هفته و هر ماه توسط شهرداری ها و نهادهای دیگر برگزار می شوند. اما همین نمایشگاه بزرگی که ما هر ساله داریم اتفاق مثبت و فرخنده ای است و امیدوارم روزی بتوانیم بیشتر از یک بار در سال آن را تکرار کنیم.
بهاره رهنما در گفت وگو با ستاد خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران افزود: همیشه سعی می کنم در نمایشگاه شرکت کنم. هر چند در سال های اخیر با توجه به کمبود زمان، ازدحام و دوری راه به نمایشگاه آمدن بسیار سخت شده است. فکر می کنم اگر مسئولان با همه نشرها برای حضور در نمایشگاه همکاری کنند، نمایشگاه می تواند جای هیجان انگیزتری باشد.
وی گفت: خدا را شکر می کنم که این همه ناشر متنوع و جدید داریم، اما به هر حال یک سری نشرهای قدیمی به خصوص در حوزه عمومی هم داریم که سال هاست با آنها خو گرفته ایم و به سبک کارشان علاقه داریم.
بهاره رهنما که خود اهل قلم نیز هست و کتاب «چهار چهارشنبه و یک کلاه گیس» از او منتشر شده ، پیشنهادهایی هم برای نمایشگاه کتاب دارد. او در این باره گفت: در نمایشگاه کتاب نکات کوچکی وجود دارد که اگر تدبیری برای آنها در نظر گرفته شود فضایی دلچسب تر و راحت تر پیدا می کند. مثلا در هنگام حمل کیسه کتاب هایی که خرید ه ایم، دست ها ، شانه و کمرمان درد می گیرد. خب این را می توان با امکان ساده های مثل فراهم کردن سبدهای چرخ دار خرید حل کرد. به نظرم اگر مسئولان برگزاری تسهیلات بیشتری برای آسایش و راحتی علاقه مندان و مخاطبان نمایشگاه در نظر بگیرند مردم راحت تر از نمایشگاه دیدن می کنند.
رهنما که این روزها با تئاتر «خدای کشتار» در سالن نمایش فرهنگسرای نیاوران حضور دارد درباره نوشته های جدیدش گفت: من الان چند سال است مجموعه داستان کوتاهی بانام «این تابستان فراموشت کردم» آماده انتشار دارم. تصمیم دارم نگارش رمان جدیدی را شروع کنم. از طرفی دارم بر اساس یک پیشنهاد، مجموعه ای ازعاشقانه ترین اشعار 30 ساله پس از انقلاب را به انتخاب خودم جمع آوری می کنم که شاید به زودی منتشر شود؛ برای همین این روزها بیشتر شعر میخوانم.
بیستوششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تا 21 اردیبهشت ماه در مصلای امامخمینی (ره) برپاست.