«قصه نو» در نمایشگاه کتاب به بیست دو عنوان رسید
1392/02/17-08:30
شرکت نشر افکار با رونمایی از 6 کتاب جدید از مجموعه «قصه نو» در نمایشگاه کتاب، تعداد عنوانهای این مجموعه ادبیات داستانی را به 22 عنوان رساند.
به گزارش ستاد خبری بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، رمانهای «اقلیم گندم و گناه» نوشته خلیل جلیلزاده و «تنها روی پله سوم با یک مشت عکس مضحک فوری» نوشته احسان علیرضایی از تازهترین عنوانهای این مجموعه است که چاپ نخست آنها به نمایشگاه امسال رسیده است.
همچنین مجموعه داستانهای «چرا میزنی؟» جدیدترین اثر محمد رضا گودرزی، «چیزی را به هم نریز» نوشته رضا فکری، «این سفیدی برف نیست» اثر حسن فرامز و «کابوس بارانی گنجشکها» نوشته رسول آبادیان دیگر کتابهای جدید مجموعه «قصه نو» است که در روزهای برگزاری نمایشگاه در دسترس علاقهمندان به ادبیات داستانی ایران قرار دارد.
انتشارات افکار همچنین رمان «سوء قصد به ذات همایونی» نوشته رضا جولایی را که پیش از برگزاری نمایشگاه منتشر کرده بود، برای نخستین بار در بیستو ششمین نمایشگاه کتاب تهران عرضه کرده است.
این مؤسسه انتشاراتی 5 عنوان جدید نیز در حوزه ادبیات داستانی خارجی منتشر کرده که این کتابها در مجموعه «قصه جهان» و با این عنوانها عرضه شده اند: «صبح یکشنبه» مجموعه داستانی از نویسندگان فرانسه زبان به ترجمه اصغر نوری، رمان «مرگ آن را تلخ مینوشد» نوشته وجدی الکومی و ترجمه کریم پورزبید، مجموعه داستان «جیپ در تلویزیون» نوشته جانی روداری و ترجمه مسعود جواهری چینیجانی، مجموعه داستان «هفده هجا» نوشته هیسابی یاماموتو با برگردانی از بابک اشرف خانی و مازیار ادیب نصرت و رمان «همیشه شوهر» از آثار فیودور داستایوسکی، نویسنده کلاسیک روسی با ترجمه سعیده رامز .