مدیر کمیته رفاهی خبر داد:

نخستین مانور بحران در نمایشگاه برگزار می‌شود

1394/02/08-14:46

نیکنام حسین‌پور مدیر کمیته رفاهی و هماهنگی با نهادهای همکار بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از برگزاری نخستین مانور ستاد بحران در نمایشگاه کتاب تهران خبر داد.

به گزارش ستاد خبری بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، وی افزود: این مانور جهت آمادگی نیروهای مستقر در نمایشگاه و مقابله با هرگونه حادثه احتمالی ساعت 10 روز چهارشنبه 9 اردیبهشت در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

حسین‌پور با اشاره به حضور نیروهای ستاد بحران در این مانور گفت: نیروهای آتش‌نشانی، اورژانس تهران، نیروی انتظامی، اداره برق، اداره گاز و هلال احمر در این مانور حضور خواهند داشت.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفت‌و‌گو با جهان» از تاریخ 16 تا 26 اردیبهشت ماه 1394 در مصلی بزرگ امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: