صالحی امیری:

فلسفه تشکیل المپیک تلاش برای همبستگی ملت‌‌ها بود

1397/02/18-11:18

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: فلسفه تشکیل المپیک تلاش برای همبستگی ملت‌‌ها بود.
به گزارش ستاد خبری و رسانه‌ای سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، سیدرضا صالحی امیری آیین رونمایی از کتاب «پایداری از طریق ورزش» برگزار شد، اظهار کرد: وقتی که منشور المپیک را مطالعه می‌کنید و می‌بینید که بنیان‌گذار المپیک چه مباحثی را در فلسفه تشکیل المپیک مطرح می‌کند این کاملا نگاه جدیدی پیدا می‌کند.
وی افزود: آن چیزی که بنیانگذار المپیک می‌گوید و بعد از آن شخصیت‌‌های بعدی که در این حوزه فعال بودند ورزش بستر و مسیری برای دستیابی به همبستگی ملت‌‌ها به صلح، توسعه، محیط زیست و همگرایی است.
صالحی امیری ادامه داد: ما در زمان حاضر در عرصه کمیته بین‌المللی المپیک حداقل 13 کمیسیون فعال داریم. در ایران هم این کمیسیون‌‌ها را در دوره جدید تشکیل دادیم، کمیسیون فرهنگی، کمیسیون رسانه، کمیسیون صلح، کمیسیون محیط زیست، کمیسیون زنان و کمیسیون توریسم، کمیسیون دیپلماسی فرهنگی و ورزشی و مجموعه‌‌ای از این فعالیت‌‌ها که فلسفه تشکیل المپیک براساس پایه گذاری این کمسیون است و ورزش قهرمانی بستری برای نزدیکی ملت‌‌ها است.
صالحی امیری گفت: بعد از رویداد بزرگ جاکارتا که کاروان بزرگ 500 تا600 نفری ایران اعزام خواهد شد. رویداد المپیک جوانان را در آرژانتین داریم که آن رویداد 100 درصد فرهنگی است و اساساً در آنجا رقابت برای کسب مدال در مرتبه دوم قرار دارد و بیشتر همبستگی ملت‌‌ها و آشنایی فرهنگ‌‌ها، اقلیم‌‌ها و کمک برای صلح جهانی، توجه به محیط زیست، آموزش، فرهنگ، اخلاق و مبانی انسان مداری است.
رئیس کمیته ملی المپیک افزود: ما هم تعدادی از این کتاب‌‌ها را برای همه فدراسیون و همه استان‌‌ها تهیه و برای آنها ارسال می‌کنیم.
ارتقا دانش جامعه ورزش برای آگاهی از فلسفه المپیک مهم است.
صالحی امیری گفت: ارتقا دانش جامعه ورزشی برای آگاهی بیشتر از فلسفه المپیک برای ما بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: ما تلاش جدی را برای گسترش و توسعه فرهنگ در ورزش آغاز کرده‎ایم و شما در آینده شاهد روزهای بهتر و زیباتری از امروز خواهید بود.
وی ادامه داد: با هماهنگی کامل با وزارت ورزش، دولت محترم و با مجمع فدراسیون‌‌ها و جامعه دانشگاهی و نخبگان در تلاشیم که بتوانیم یک حرکت فرهنگی را در جامعه ورزش داشته باشیم.
اخلاق بن مایه ورزش است.
صالحی امیری گفت: بن مایه ورزش اخلاق است و تصویر واقعی قهرمان، معرفت و اخلاق و فضیلت است
وی یادآورد شد: تعداد زیادی کشتی گیر در این سرزمین داشتیم که مدال‌آور بودند ولی شما یادی از آنها نمی کنید اما مدام از تختی یاد می‌کنید که یک دلیل دارد و آن اینکه تختی نماد جوانمردی و فتوت و اخلاق بود و از این منظر فرهنگ و ورزش بن‌مایه و جوهر همه فعالیت‌‌ها است و باید در سرلوحه کار قرار بگیرد.
وی افزود: ما بارها تاکید کرده‌ایم ورزش ابزاری برای توسعه انسانی، اخلاقی و فرهنگی جامعه است.ورزش یک بستر است و هدف متعالی آن همبستگی و سازگاری اجتماعی و توسعه اخلاقی و انسانی است.
صالحی امیری در پایان گفت: من از وزیر محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی و همه مسئولان نمایشگاه که با زحمات خیلی زیاد و طاقت فرسا موفق شدند نمایشگاه امسال را افتتاح کنند تشکر می‌کند.
سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: