
ادبیات جهانی، حافظ آدمیت ما است
1397/02/19-18:45
دکتر حسین الهیقمشهای در نشست «در مبحث حافظ» در سرای اهل قلم فرهنگوران نمایشگاه کتاب تهران گفت: ادبیات جهانی، میراث فرهنگی بشر و حافظ آدمیت ما است و بر ماست که با مطالعهی آن به تقوا یعنی حفظ انسانیت برسیم.
به گزارش ستاد خبری و رسانهای سیویکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، دکتر حسین الهیقمشهای با بیان اینکه انسان راست و درست شاهکار خداوند است و از هر حیث پادشاه است، گفت: عشق شربتی است که اگر همهی تلخیها را در آن بریزیم باز میشود آن را خورد.
وی ادامه داد: عشق باعث میشود انسان از تنهایی در بیاید و در عالم صورت عشق شاید دوری و رقابت ایجاد کند ولی در عالم معنا عشق موجب دوستی میشود و نامحدود است و همه میتوانند عاشق خوبی باشند و در عین حال با هم دوست و صمیمی هستند.
استاد دانشگاه اضافه کرد: شما وارث کل ثروت ادبی آدم از ازل تا الان هستید و با توجه به اینکه امکانات و پیشرفتهای زیادی انجام شده هر لحظه دسترسی وسیعی به منابع ادبی ممکن شده و همیشه همراه ما است.
قرآنپژوه برجستهی کشور اضافه کرد: ادبیات جهانی، میراث فرهنگی بشر و حافظ آدمیت ما است و بر ماست که با مطالعهی آن به تقوا یعنی حفظ انسانیت برسیم.
وی تصریح کرد: من هیچ آدم حسابی که حرف حساب زده باشد در هیچ کجای عالم ندیدم که حرفش در مقابل حرف قرآن قرار گرفته باشد چراکه حقیقتِ نام همان چیزی است که از سرچشمهی عالم صادر شده است.
الهیقمشهای در ادامه به کتاب «365 روز با شاعران پارسیگو» اشاره کرد و گفت: این کتاب من نیست بلکه سخن بزرگان فرهنگ و ادب است و از سخن آنها تعریف میکنم و خواستم از هر باغی یک گلی بیاورم که هر روز یک سخن، یک آیه، و یک شعر را بخوانیم، مزمزه کنیم، درک کنیم و آن را اذان خود قرار دهیم.
سیویکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار میشود.