مراسم یادبود چند تن از مسئولان فقید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌در مصلای تهران برگزار شد.

برگزاری مراسم یادبود سه تن از مسئولان فقید وزارت ارشاد در نمایشگاه کتاب تهران

1397/02/20-10:43

به گزارش ستاد خبری و رسانه‌ای سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مراسم یادبود مرحوم محمود شالچی طوسی؛ معاون مالی اداری وزیر ارشاد، مرحوم محمدعلی شعاعی؛ مشاور فرهنگی وزیر و مرحوم علی عاشوری؛ مدیر روابط عمومی‌ و اطلاع رسانی موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران روز چهارشنبه در محل مصلای تهران برگزار شد. 
در این مراسم احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر تهران، محسن جوادی رئیس سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللیکتاب تهران، امیرمسعود شهرام‌نیا قائم مقام نمایشگاه، داریوش رضوانی رئیس کمیته تشریفات نمایشگاه و جمعی از کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌ به همراه خانواده سه عضو فقید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌حضور داشتند. 
گفتنی است طی این مراسم برخی از کارکنان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی‌به نقل خاطراتی از مرحوم شالچی، شعاعی و عاشوری پرداخته و با قدردانی از زحمات آن سه مرحوم، یاد آنان را گرامی‌داشتند. 
سی و یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: