مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در بازدید از نمایشگاه کتاب:

تاکیدات رهبری تکلیف تولیدکنندگان کتاب را روشن و سنگین کرد

1402/02/28-09:13

هاشم موسوی گفت: در بازدیدی که رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله‌العالی) از نمایشگاه کتاب داشتند، بیشتر روی دسترسی آسان مردم به کتاب تاکید کردند که جای تامل دارد. سخنان حضرت آقا در این نمایشگاه تکلیف را برای همه ما به‌ویژه آن‌هایی که در بخش فرهنگ و کتاب فعال هستند سنگین میکند.

هاشم موسوی؛ مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در گفت‌وگو با ستاد خبری سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با اشاره به اینکه نمایشگاه کتاب سی‌وچهارم یک جشن فرهنگی برای کتابدوستان است، گفت: پس از دو سال دوری از نمایشگاه کتاب فیزیکی خدا را شکر میکنیم که باز هم این جشن فرهنگی فعالیت دوباره خود را برای خدمت‌رسانی به کتاب‌دوستان از سر گرفته است. 


او همچنین مطرح کرد: انتظار داشتم آثاری که در حوزه حکمرانی تامین اجتماعی به ویژه تجربه‌‌های جمهوری اسلامی در حکمرانی تامین اجتماعی منتشر شده است بیش از این باشد و لازم است در این زمینه بیشتر کار کنیم.


وی افزود: سعی داریم با تلاش بیشتر، اندیشمندان و پژوهشگران سازمان تامین اجتماعی را در زمینه تولید مباحث علمی، فنی و حرفه‌ای بهکار ببندیم. خوشبختانه استقبال مردم از نمایشگاه کتاب سی‌وچهارم با توجه به شرایط سیاسی، اجتماعی و اقتصادی خوب بوده است و امید داریم سالبهسال این حضور بیشتر و بیشتر شود. البته در بازدیدی که رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظل‌العالی) از نمایشگاه کتاب داشتند، بیشتر روی دسترسی آسان مردم به کتاب تاکید کردند که جای تامل دارد.


او با اشاره به اهمیت تولید و تر‌ویج کتاب و کتابخوانی مطرح کرد: کتاب یکی از زیرساختیترین ابزارهایی است که می‌‌تواند در همه زمینه‌‌ها بستر رشد و تکامل جامعه را فراهم کند. 

 

موسوی با اشاره اینکه رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) درباره چاپ کتاب کودک و نوجوانان تاکید بسیاری داشتند و تحقق این امر، تکلیفی بسیار مهم است، اضافه کرد: دلیل آن هم مشخص است؛ اگر بتوانیم تعلیم و تربیت که در دوران کودکی بیشترین اثر را دارد و بستر برای نقشپذیری کودک فراهم است را جدی‌تر بگیریم آنوقت میتوانیم بگوییم آینده روشنی برای جامعه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، رقم زده‌ایم.


وی ضمن بیان اینکه سخنان حضرت آقا در نمایشگاه کتاب سی‌وچهارم تکلیف را برای همه ما بهویژه آن‌هایی که در بخش فرهنگ و کتاب فعال هستند سنگین می‌‌کند، ادامه داد: ناشران علاوهبر تولیدات جدیدی که دارند اکنون به سمت استفاده از ابزارهای بهروز در حوزه کتاب رفتند. باید اندیشمندان علم و ادب، هنر و تعلیم و تربیت را در کنار خود داشته باشیم که با تولیدات بومی در نظام تربیتی آثاری با اصالت اسلامی و ایرانی برای کودک تولید و عرضه کنیم.


هاشم موسوی در پایان با اشاره به گرانی کاغذ گفت: سازمان تامین اجتماعی بسترهایی را برای کاهش قیمت تمامشده کتاب در نظر دارد. انتشارات علمی و فرهنگی سازمان تامین اجتماعی یکی از مجهزترین چاپخانه‌‌ها را در کشور دارد. در زمینه تولید کتاب‌‌های صوتی نیز استودیوهای مجهزی فعالیت میکنند که میتوانند کتاب‌های صوتی ارزانقیمتی را در اختیار علاقعهمندان به حوزه کتاب و کتابخوانی قرار دهند.


سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۲۰ اردیبهشت آغاز بهکار کرده و تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان به‌صورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.

 

به ما بپیوندید: