
خیراتی برای معمار مصلی/ موکب انسان ۲۵۰ ساله برپا شد
1402/02/28-18:46
احمد شمس، معاون اجرایی موسسه جهادی صهبا و مسئول موکب انسان ۲۵۰ ساله، سهشنبه همزمان با هفتمین روز نمایشگاه کتاب سیوچهارم گفت: بهره معنوی مطالعه کتاب «چهل حدیث از امامین صادقین علیه السلام» به همراه فاتحه و صلوات به استاد برجسته معماری و طراح سازه عظیم مصلی امام خمینی (ره) سید پرویز موید عهد تقدیم شده است که در سالروز شهادت امام صادق (ع) در میان عزاداران پخش شد.
به گزارش ستاد خبری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، موکب انسان ۲۵۰ ساله با هدف ترویج کتابخوانی و معرفی کتاب مهم «انسان ۲۵۰ ساله» که شامل مجموعه بیانات مقام معظم رهبری درباره دوره ۲۵۰ ساله سیره مبارزاتی اهل بیت (ع) است، سهشنبه ۲۶ اردیبهشت همزمان با روز شهادت امام صادق (ع) برپا شد.
احمد شمس، معاون اجرایی موسسه جهادی صهبا و مسئول موکب انسان ۲۵۰ ساله، درباره ایده برپایی این موکب گفت: با توجه به اینکه نمایشگاه کتاب سیوچهارم با سالروز شهادت امام صادق (ع) مصادف شده بود، در موسسه صهبا به دنبال طرح ایدهای بودیم که در کنار پذیرایی از عزاداران، کار محتوایی و فرهنگی در روز شهادت این امام بزرگوار داشته باشیم. نام موکب انسان ۲۵۰ ساله از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره سیره مبارزاتی ۲۵۰ ساله اهل بیت (ع) در کتابی با همین نام گرفته شده است که ایشان این دوره را یک انسان ۲۵۰ ساله میبینند که تفکرات واحد اما عمل متفاوتی دارد.
وی افزود: طرح این ایده فرهنگی از طرف موسسه جهادی صهبا مطرح شد که خوشبختانه با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب مورد استقبال قرار گرفت.
معاون اجرایی موسسه صهبا با اشاره به اهدای کتاب «چهل حدیث از امامین صادقین علیه السلام» ادامه داد: در موکب انسان ۲۵۰ ساله ضمن پذیرایی از بازدیدکنندگان نمایشگاه، کتاب «چهل حدیث از امامین صادقین علیه السلام» نیز اهدا شد که در صفحه اول کتاب بهره معنوی مطالعه این کتاب به همراه فاتحه و صلوات به استاد برجسته معماری و طراح سازه عظیم مصلی امام خمینی (ره)، سید پرویز موید عهد، تقدیم شده است. موید از بزرگان مورد توجه حضرت آقا بودند و ایشان در سفری که به ایران برای اصلاح بخشی از معماری مصلی امام خمینی (ره) داشتند، همینجا به رحمت خدا رفتند. مرحوم موید وصیتی داشتند که با توجه به وصیت و سرمایه مانده از ایشان تصمیم گرفته شد که یک کار ارزشی و معنوی را برای ایشان انجام دهیم.
احمد شمس، مسئول موکب انسان ۲۵۰ ساله، در پایان گفت: نمایشگاه کتاب فرصت مناسبی است که ارزشهای دینی، اجتماعی و سیاسی را تبیین کرد.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با ایدههای نو فرهنگی و آیینی در هفتمین روز از نمایشگاه میزبان خوبی برای اهالی کتاب و دوستداران اهل بیت (ع) بود.
سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از ۲۰ اردیبهشت آغاز بهکار کرد و تا ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ در مصلی امام خمینی (ره) و همزمان بهصورت مجازی در ketab.ir ادامه دارد.