همزمان با پنجمین روز برگزاری؛

«پیشانی‌های پینه بسته» در نمایشگاه کتاب تهران رونمایی می‌شود

1404/02/20-19:23

آیین رونمایی از کتاب «پیشانی‌های پینه بسته» با حضور جمعی از اهالی فرهنگ و ادب، در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برگزار می‌شود.

 

به گزارش ستاد خبری سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، در این مراسم که به منظور معرفی و بررسی این اثر ادبی ترتیب یافته است، کامران پارسی‌نژاد، نویسنده کتاب، جواد کامور بخشایش، منتقد ادبی و سعید طاووسی مسرور، کارشناس تاریخ، به ارائه دیدگاه‌ها و تحلیل‌های خود خواهند پرداخت.


این برنامه فرصتی است تا علاقه‌مندان به ادبیات و پژوهش‌های تاریخی، با محتوای کتاب بیشتر آشنا شوند و از نگاه تخصصی نویسنده و کارشناسان بهره‌مند گردند.


این مراسم رونمایی روز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه، ساعت ۱۰:۳۰ در محل نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، شبستان، راهروی ۸ غرفۀ مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار خواهد شد.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردبیهشت شروع شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) برپا خواهد بود. این رویداد به‌صورت مجازی نیز در book. icfi.ir در حال برگزاری است.

به ما بپیوندید: