با عرضه «لانه کرکس» در نمایشگاه کتاب؛

روایت مبارزه حاج قاسم با اشرار خواندنی شد

1404/02/21-14:45

رمان «لانه کرکس» نوشته بهزاد دانشگر درباره نبرد حاج قاسم سلیمانی با اشرار مسلح کشور توسط انتشارات مکتب حاج قاسم منتشر و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شد.


به گزارش ستاد خبری سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، رمان  «لانه کرکس؛ داستانی واقعی‌ از نبرد با اشرار» نوشته بهزاد دانشگر به تازگی توسط انتشارات مکتب حاج قاسم منتشر و در نمایشگاه کتاب تهران عرضه شده است.


کتاب دیگری که این ناشر به نمایشگاه آورده، «بر مدار دوستی» شامل روایت های راوی‌های مختلف و اطرافیان شهید سلیمانی است که برهه‌های مختلف زندگی این شخصیت ملی را در بر می‌گیرند. این کتاب به قلم جمعی از نویسندگان نوشته شده و ویژه‌نامه پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی است.


جلد سوم مجموعه «جهت» هم از دیگر عناوین تازه چاپ مکتب حاج قاسم در نمایشگاه کتاب تهران است. این مجموعه، متن سخنرانی‌های شهید سلیمانی را شامل می شود که جلد اول آن «سخنرانی در جمع فرماندهان سپاه»، جلد دوم «سخنرانی در جمع ائمه جماعت استان تهران» و جلد سومش متن کامل سخنرانی حاج قاسم سلیمانی در سالگرد شهادت شهید عماد مغنیه است.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت آغاز شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) ادامه خواهد یافت. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان فراهم کرده است.

به ما بپیوندید: