نمایشگاه کتاب در روز هشتم؛ اوج استقبال از کتاب در سایه ابرهای بهاری

1404/02/25-10:13

دیروز چهارشنبه 24 اردیبهشت‌ماه نمایشگاه کتاب تهران، هشتمین روز برگزاری را در حالی پشت‌سر گذاشت که آسمان ابری، حال‌وهوایی بهاری‌تر به این رویداد بخشیده بود.

 

به گزارش ستاد خبری سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران؛ تنها سه روز به پایان سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران مانده است و همین امر سبب شده تا شاهد سیر صعودی حضور بازدیدکنندگان از این رویداد باشیم. در روزهای گذشته از میزان استقبال مخاطبان نمایشگاه کتاب گفتیم که حتی گرمای هوا هم مانع از حضورشان نمی‌شود و روز گذشته نیز که هوا همیاری کرد و تهران روزی ابری و مرطوب را تجربه می‌کرد، این شلوغی به یکی از نقاط اوج خودش رسید تا جایی که در نیمه‌های ظهر دیگر در راهروهای شبستان به‌قول ‌معروف جای سوزن انداختن نبود.


طبیعی است که حضور جمعیت گستره علاقه‌مند به کتاب آمار فروش را هم خوب می‌کنند و همین امر سبب شده بود تا روز گذشته ناشران از میزان فروش خود رضایت داشته باشند و لبخند رضایت بر لبان بسیاری نشست و به قول یکی از دوستان ناشر شمار بیشتری از عناوین «برکت» شد.

 

 پایان کار مهم‌ترین رویداد بین‌المللی نمایشگاه


نخستین فلوشیپ صنعت نشر روز گذشته در نمایشگاه کتاب تهران به کار خود پایان داد.


به گفته فتح‌الله فروغی رئیس هیئت‌مدیره انجمن فرهنگی ناشران کودک‌ونوجوان به‌منظور بهره‌مندی از بازارهای جهانی با دعوت از ناشران، کارگزاران و نویسندگان اولین فلوشیپ صنعت نشر برگزار شد. فعالیت‌های این بخش شامل معرفی ظرفیت‌ها به بازارهای بیرونی و تبادل تجربه در تولید کتاب کودک‌ونوجوان بوده است.


 اولین فلوشیپ صنعت نشر با حضور ۳۱ مهمان خارجی از ۲۰ کشور، در حالی به کار خود پایان داد که طی دو روز ۶۰ کتاب ایرانی در آن به مرحله پیش‌قرارداد رسید که بعد از بررسی در دبیرخانه طرح گرنت نهایی خواهند شد.


نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران این روزها پذیرایی علاقه‌مندانی است که می‌خواهند نفس به نفس در کنار کتاب تفریح کنند، ازاین‌رو بیشتر مردم می‌آیند تا قدمی بزنند و چند کتاب بخرند و ساندویچی بخورند و بروند. تا به‌این‌ترتیب یک روز شاد را همراه خانواده‌شان سپری کنند.

 

 بازار بازدید چهره‌ها از نمایشگاه کماکان داغ است


روز گذشته نادره رضایی، حسین سیمایی صراف، بهروز غریب‌پور، گلاره عباسی، مهراوه شریفی‌نیا، سیدرضا صالحی امیری و محمود واعظی، محسن اسماعیلی، جواد خیابانی از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کردند.


نمایشگاه کتاب تهران رویدادی است که شخصیت‌ها و سلبریتی‌های حوزه فرهنگ و هنر از کنار آن به‌سادگی عبور نمی‌کنند و برای دیدوبازدید با طرف‌دارانشان حتماً در آن حضور پیدا می‌کنند. عکس‌گرفتن در نمایشگاه و به اشتراک گذاشتن آن در شبکه‌های مجازی، تبلیغات نرم‌افزارهای مختلف، حضور نویسندگان در غرفه‌ها، پرفورمنس چهره‌های ادبی و برگزاری برنامه‌های ترویجی و کتابی در مصلی از اتفاق‌های روزمره نمایشگاه کتاب است.


این موضوع تنها مختص بازدیدکنندگان نبوده و به نویسندگان نیز باز می‌گردد. به‌عنوان‌مثال چند سالی بود که کتابی از م. مؤدب‌پور منتشر نمی‌شد؛ اما امسال این نویسنده که در دهه ۸۰ از نویسنده‌های عامه‌پسند پرفروش بود، دوباره با اثری تازه به بازار کتاب بازگشته است.

 

 سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا کرده است.

به ما بپیوندید: