ادیبان در سالن اندیشمندان

1393/02/13-16:01

رئیس مرکز تحقیقات زبان و ادب فارسی، مدير قطب فردوسي‎شناسي دانشگاه فردوسي مشهد و همچنین رئیس دانشکده ادبیات و زبان های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی از جمله شخصیت هایی بودند که در سالن استقبال از اندیشمندان نمایشگاه کتاب تهران حضور یافتند.

به گزارش ستاد خبری سراهای اهل قلم بیست و هفتمین دوره نمایشگاه کتاب تهران، ارتباط با كتاب نياز به محيطي وسيع،  آرام و به دور از هياهو و ازدحام جمعيت است و فضاي نمايشگاهي بايد چنين باشد. اين مطلب را دكتر ابراهيم خدايار رئيس مركز تحقيقات زبان فارسي دانشكده تربيت مدرس در گفت‎وگو با خبرنگار ستاد سراهاي اهل قلم در محل بيست و هفتمين نمايشگاه بين‎المللي كتاب تهران بيان كرد. وي افزود: با توجه به استقبال بي‎نظير كتابدوستان و اهل قلم كه از سراسر ميهن اسلاميمان به نمايشگاه كتاب مي‎آيند، ما نياز به مكاني بزرگ‎تر داريم. فضاي اينجا همانند بازار تهران است و اين شايسته يك نمايشگاه كتاب نيست.

وي ضمن بازديد از بخش ترجمه نمايشگاه تصريح كرد: براي جهاني شدن فرهنگ ايراني ـ اسلامي ما بايد ابزاركار و بسترهاي جهاني شدن را فراهم كنيم كه يكي از اين بسترها همين تعاملي است كه بين خادمان فرهنگ و نويسندگان در محل نمايشگاه رخ مي‎دهد و بخش ترجمه فرصتي براي منطقه‎اي شدن و بين‎المللي شدن فرهنگ ما را فراهم مي‎كند.

بنابراين گزارش دكتر محمد جعفر ياحقي مدير قطب فردوسي‎شناسي دانشگاه فردوسي مشهد نيز ميهمان سراي اهل قلم بود. وي در بازديد از نمايشگاه اظهار كرد: نمايشگاه بين‎المللي كتاب تهران همچون «نوروز» مي‎ماند و همانند نوروز سرآغازي است براي فصل‎هاي بعدي كه از راه مي‎رسند. وي افزود: نمايشگاه كتاب در حوزۀ فرهنگ فرصت مغتنمي است تا ذهن ما به آينده و به فصول بعدي زندگي بيانديشد.

ياحقي برگزاري نمايشگاه را همچنين فرصت مناسبي براي فرهيختگان و فرهنگ‎دوستان دانست كه سالانه در روزهايي مشخص اهل قلم و دوستداران قلم را در يكجا جمع مي‎كند تا با هم ديدار كرده و تبادل نظر نمايند.

براساس اين گزارش دكتر عباسعلي وفايي رئيس دانشكده زبان و ادبيات فارسي دانشگاه علامه طباطبايي و دكتر مهدي طباطبايي استاد ادبيات فارسي دانشگاه شهيد بهشتي نيز به دعوت سراي اهل قلم در سالن استقبال از اندیشمندان حضور یافت.

 

به ما بپیوندید: