شناسایی سرمایه ملی، مزیت برگزاری نشستهای استانشناسی در نمایشگاه کتاب
1393/02/14-12:53
مدیرکل هماهنگی امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: یکی از مهمترین مزیتهای برگزاری نشستهای استانشناسی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران شناسایی سرمایههای ملی است.
«محمدمهدی احمدی» در گفتوگو با ستاد اطلاع رسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، اظهار کرد: این نمایشگاه مزایایی دارد که از جمله آنها جریانسازی در حوزه کتاب و کتابخوانی است و از سوی دیگر، شرایطی را ایجاد میکند که مردم بیشتر با فضای نشر آشنا شوند.
وی افزود: یکی از ویژگیهای این دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، برگزاری نشستهای تخصصی نخبگان هر حوزه درباره مباحث مهم فرهنگی است.
احمدی در این باره توضیح داد: اداره کل امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امسال برای نخستین بار نشستهایی تخصصی را با حضور نخبگان هر استان برگزار میکند و صاحب نظران درباره فرهنگ آن استان و ویژگیهای آن صحبت میکنند.
مدیر کل امور استانهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: استقبال استانها از این نشستهای تخصصی مثبت بوده و هر یک از 32 استان تمایل داشتند که شبی به آنها اختصاص یابد، اما ما به دلیل محدودیت زمانی و مکانی، فقط تعداد محدودی از استانها را امسال تحت پوشش قرار دادیم، اما در سالهای آینده، استانهای دیگر نیز مورد توجه قرار خواهند گرفت.
وی از مهمترین مزایای نشستهای استانشناسی را شناسایی سرمایه ملی و مشارکت استانها در رشد و ارتقای فرهنگ برشمرد و گفت: این نشستها در دورههای بعدی نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران نیز برگزار میشوند.
نشستهای تخصصی استانشناسی هر روز ساعت 18 در سالن سرای اهل قلم در شبستان مصلی برگزار میشود.
بیست و هفتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از 10 تا 20 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برپاست.