بازدید عضو حقوقدان شوراي نگهبان از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

1393/02/14-19:52

عضو حقوقدان شوراي نگهبان عصر امروز یکشنبه 14 اردیهبشت ماه از بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بازدید کرد.

به گزارش ستاد اطلاع رسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، «محسن اسماعیلی» عصر امروز برای بازدید از این دوره نمایشگاه کتاب تهران، به مصلای امام خمینی (ره) آمد.

وی پس از شنیدن گزارش کلی از روند برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از زبان «امیرمسعود شهرام‌نیا» قائم مقام رییس نمایشگاه، از دست‌اندرکاران برپایی نمایشگاه و همچنین معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قدردانی کرد.

اسماعیلی هم در این نشست با تایید این موضوع به اهمیت بالای این رویداد اشاره کرد و گفت: یکی از افتخارات من این است که در تمام سال‌های برپایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای بازدید آمده‌ام و این رویداد را در فرهنگ کشور بسیار تاثیرگذار می‌دانم.

بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 10 تا 20 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برپاست.

به ما بپیوندید: