آموزش های مذهبی برای زوج های جوان در«قلم قرآنی عروس»
1393/02/16-16:01
موسسه فرهنگی یاسین امین با 50 عنوان نرم افزار در موضوع آموزش احکام، سخنرانی های مذهبی، روایات و سیره ائمه و اهل بیت،(ع) برای چهارمین سال متوالی در سالن ناشران الکترونیک نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، حضور دارد.
به گزارش ستاد اطلاع رسانی بیست و هفتمین نمایشگاه بین الملی کتاب تهران، «قلم قرآنی عروس»، جدیدترین نرم افزار این موسسه است که علاوه بر قرآن کریم و ترتیل های مختلف از قاریان مشهور و مفاتیح الجنان، حاوی آموزش هایی درباره سبک زندگی و سیره ائمه و گفته های آنان درباره ازدواج و زندگی زناشویی است.
«قلم قرآنی عروس»، همراه با 5 کتاب «عشق، زندگی، عروس، داماد و کشکول» درباره محبت و روابط همسران، آداب همسرداری، آموزش های زناشویی و تربیت فرزندان بر اساس آموزه های مذهبی و احادیث، در بسته ای نفیس ویژه زوج های جوان، عرضه می شود.
بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از 10 تا 20 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برپاست.