مدیر انتشارات سروش:

امسال کارنامه نشر مطلوبی خواهیم داشت

1393/02/17-13:44

مدیر انتشارات سروش اظهار کرد: هر دوره نمایشگاه بازتابی از فعالیت دوره قبل است سال گذشته فضای روانی و سیاسی آرام تری داشتیم، این فضا به روند برگزاری نمایشگاه کمک می‌کند و ما در این دوره شاهد کارنامه نشر مطلوبی خواهیم بود.

«مهدی فضائلی» مدیر انتشارات سروش زمان تحویل غرفه‌های این دوره از نمایشگاه کتاب را مناسب دانست و گفت: زمان تحویل غرفه‌ها نکته مهمی بود که در این دوره از نمایشگاه کتاب به آن توجه شد. این موضوع به غرفه‌های بزرگ که در کنار چینش کتاب‌ها غرفه سازی هم داشتند کمک قابل توجهی کرد.

فضائلی به تفاوت برگزاری در این دوره اشاره کرد و توضیح داد: هر دوره از نمایشگاه نشان دهنده عملکرد سال گذشته در حوزه نشر است. حوزه نشر در سال 92 وضعیت با ثبات تری داشت و با وجود قیمت بالای کتاب، قیمت‌ها دچار نوسان نشدند.

مدیر انتشارات سروش تاکید کرد: فضای روانی و شرایط سیاسی آرام به روند بهتر برگزار شدن نمایشگاه کتاب کمک خواهد کرد و مخاطبان بیشتری جذب نمایشگاه می‌شوند. بنابراین ما در بیست و هفتمین نمایشگاه کتاب کارنامه نشر مطلوبی خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه نمایشگاه کتاب بزرگترین رویداد فرهنگی کشور است و دولت باید نظارت و سیاستگذاری نمایشگاه را بر عهده بگیرد، ادامه داد: دولت باید تنها امور اجرایی و یا تبلیغات را بر عهده بخش خصوصی بگذارد، زیرا نظارت و کنترل نمایشگاه کتاب از عهده دولت بر می‌آید و با ورود بخش خصوصی به این حوزه، بی نظمی و جهت گیری‌های خاص صورت خواهد گرفت.

بیست و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، از 10 الی 20 اردیبهشت در مصلای بزرگ امام خمینی (ره) برپاست.

 

به ما بپیوندید: