مدیر کمیته ناشران داخلی نمایشگاه کتاب تهران اعلام کرد:

ترتيب الفبايي ملاک غرفه‌بندي ناشران داخلي

1389/02/08-08:30

مدير کميته ناشران داخلي نمايشگاه کتاب تهران اعلام کرد که غرفه ناشران داخلي حاضر در بيست و سومين نمايشگاه بين‏المللي کتاب تهران بر اساس حروف الفبا در شبستان مصلاي امام خميني(ره) طبقه بندي شده و در اختيار ايشان قرار مي گيرد.

«محمود سالاري»، مدير کميته ناشران داخلي بيست و سومين نمايشگاه بين‏المللي کتاب تهران در گفت و گو با ستادخبري با اعلام اين مطلب گفت: اين طبقه‌بندي براساس معيارهاي موجود و مصوبه‏هاي شوراي سياست‏گذاري نمايشگاه صورت گرفته و هيچ امتياز ويژه‏اي به ناشر خاصي اعطا نشده است.

وي با بيان اينکه در برخي موارد به دليل شرايط مکاني و اينکه برخي ناشران بر اساس ضوابط، غرفه بزرگتري دارند، ناگزير شده‏ايم بدون در نظر گرفتن ترتيب حروف الفبايي به اين دسته از ناشران در انتهاي شبستان غرفه اختصاص دهيم.

سالاري افزود: البته اين موضوع در سال‏هاي گذشته نيز سابقه داشته و غرفه برخي ناشران که براساس ضوابط متراژ بيشتري داشته‏اند در محلي جداگانه و خارج از ترتيب الفبايي مستقر شده است.

وي با بيان اينکه در نمايشگاه امسال به طور کلي متراژ بخش ناشران داخلي افزايش يافته‏است افزود: با توجه به اينکه بخش وسيعي از مصلاي امام خميني(ره) در دست ساخت و ساز بوده و امکان برپايي نمايشگاه در آن قسمت‏ها وجود ندارد، سازه‏هاي نمايشگاهي را جايگزين فضاي ثابت کرديم که اين خود يک تجربه نو در برگزاري نمايشگاه فرهنگي کشور است.

وي همچنين گفت: با رايزني که انجام شده امسال دستگاه‏هاي تهويه بيشتري در محل شبستان مصلا فعال خواهد بود که اين موضوع باعث بهبود وضعيت تهويه نمايشگاه شده و از پيشرفت‏هاي امکانات رفاهي بخش ناشران داخلي نمايشگاه به حساب مي آيد.

بيست و سومين نمايشگاه بين‏المللي کتاب تهران 15 تا 25 ارديبهشت ماه سال جاري در مصلاي امام خميني (ره) برگزار مي شود.

 

به ما بپیوندید: