معاون امور فرهنگی وزير ارشاد مراسم افتتاح نمایشگاه کتاب همدان:

نمايشگاه ويترين مناسبي براي عرضه كتاب است

1390/04/25-08:30

معاون فرهنگي وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: در كشور ويترين مناسبي براي عرضه كتاب وجود ندارد كه برپايي نمايشگاه نقش مهمي در فرهنگ كتابخواني و تازه‌هاي نشر دارد.

به گزارش روابط عمومی موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران، بهمن دري در آيين گشايش هفتمين نمايشگاه سراسري كتاب استان همدان اظهار داشت: نمايشگاه سراسري كتاب همدان پس از دو سال وقفه، نخستين نمايشگاهي است كه پس از نمايشگاه بزرگ كتاب تهران در سال جاري در سطح كشور برگزار شد.

وي با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري ادامه داد: مقام معظم رهبري همواره بر اين امر تأكيد دارند كه با وجود پيشرفت‌هايي كه در عرصه فرهنگ و هنر داشته‌ايم اما هنوز به نقطه مطلوبي نرسيده‌ايم كه بايد با فعاليت‌هاي جدي گام بلندي در عرصه فرهنگي كشور برداشته شود.

معاون فرهنگي وزير ارشاد با اشاره به اينكه در ايران بهاي زيادي به كتابخواني داده نمي‌شود، خاطرنشان كرد: برخي كتاب‌ها هنگامي كه به ساير كشورها ارسال مي‌شود، مورد استقبال بسياري از افراد قرار مي‌گيرد كه اين اهميت كتاب ما را مي‌رساند.

وي يكي از راه‌هاي ترويج كتابخواني را برپايي نمايشگاه دانست و گفت:‌ با توجه به اينكه ما در سطح كشور از ويترين مناسبي براي عرضه كتاب برخوردار نيستيم، برپايي نمايشگاه نقش مهمي مي‌تواند در فرهنگ كتابخواني و تازه‌هاي نشر داشته باشد.

دري نمايشگاه‌هاي كتاب را از رويدادهاي مهم فرهنگي كشور تلقي كرد و افزود: نمايشگاه كتاب همواره از چنان ارج و قربي برخوردار بوده است كه در زمان برپايي آن ميزبان مقام معظم رهبري، مقامات عالي كشور، نمايندگان مجلس و رؤساي سه قوه است كه اين اتفاق در هيچ جشنواره و رويداد فرهنگي رخ نميدهد.

وي تصريح كرد: مهندسي فرهنگي از مواردي است كه رهبري همواره بر آن تأكيد دارند به طوري كه ايشان تأكيد دارند كه بايد از تحميل غرب مبني بر تمركز بر ايجاد مدل غربي جلوگيري شود.

معاون فرهنگي وزير ارشاد اضافه كرد: يكي از مؤلفه‌هايي كه مي‌تواند تمركززدايي از زندگي به سبك غربي را مورد توجه قرار دهد، برپايي نمايشگاه كتاب است كه مي‌تواند با عرضه راهكارها و كتاب‌هاي نوين فرهنگ ايراني را غلبه سازد.

وي يكي از اقدامات براي ورود كتاب به منظر عمومي را سير مطالعاتي دانست و افزود: تعيين سير مطالعاتي در ادارات كه سبب سهولت در كتابخاني مي‌شود و نوع معرفي كتاب دو مؤلفه‌اي است كه مي‌تواند راهگشا در مطالعه كتاب باشد.

دري در پايان ابراز داشت: كتاب نيازمند تيراژ و شمارگان بالا است تا بتواند عرضه با كيفيتي داشته باشد چرا كه كتابي خواننده بيشتري جذب مي‌كند كه بتواند از كميت و كيفيت بالايي برخوردار باشد.

 

 

به ما بپیوندید: