بازدید اهالی رسانه از آماده‌سازی نمایشگاه کتاب

مسوولان روند آماده‌سازي نمايشگاه كتاب را تشريح كردند

1391/01/30-08:30

خبرنگاران و اهالی رسانه امروز، ۳۰ فروردین، از مصلا، محل برگزاری نمایشگاه کتاب دیدن کردند. در این بازدید كه با حضور مسوولان و دست‌اندرکاران اجرایی این دوره از نمایشگاه انجام گرفت توضیحاتی درباره روند آماده‌سازی بیست و پنجمین نمایشگاه كتاب تهران ارايه شد.-

به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در ابتدا از بخش بیداری اسلامی دیدن شد و در آن داریوش رضوانی، معاون اجرایی نمایشگاه کتاب تهران، گفت: این بخش هزار متر مربح مساحت دارد که در آن فعالیت‌های این حوزه در قالب مستند، کتاب، نمایه و ... به نمایش گذاشته می‌شود. این غرفه اکنون در حال آماده‌‌سازی است و تا دو سه روز پیش از نمایشگاه آماده خواهد شد.

حسین صفری، مدیر کمیته اجرایی نمایشگاه کتاب در ادامه توضیح داد: با توجه به این‌که امسال فعالیت‌های عمرانی مصلا به نقطه اوج خود رسیده است کارها را زودتر از حد موعد آغاز کرده‌ایم و پیش‌بینی می‌شود با تمام محدودیت‌های موجود این دوره از نمایشگاه به نحو مطلوب‌تری نسبت به سال‌های پیش برپا شود.

وی اضافه کرد: متروی تهران هم برای پایین آوردن تراكم تعداد مسافران بازدیدکننده قول همکاری داده است و فاصله زمانی میان قطارهای خط یک مترو کاهش خواهد یافت و حجم بیشتری از مسافران می‌توانند از دو ایستگاه شهید بهشتی و مصلا به مقصدشان منتقل شوند.

صفری درباره غرفه‌بندی نمایشگاه هم توضیحاتی ارایه کرد و گفت: از ۱۲۵ هزار متر مربعی که برای غرفه‌های نمایشگاه در نظر گرفته شده است، بیش از ۷۵ هزار متر مربع آن در فضای باز و در غالب غرفه‌های موقت بنا شده است. همچنين تدابیری برای جلوگیری از حادثه و باد و باران احتمالی اندیشیده شده و ستاد مدیریت بحران نيز در این زمینه قول مساعد براي همکاری داده است.

در ادامه این بازدید از بخش‌های مختلف نمایشگاه کتاب، نظیر بخش گمرک، بخش شبکه‌های برق‌رسانی و مخابرات دیدن شد.

صفری در پاره‌ای از توضیحات گفت: برق مصلا برای نمایشگاه کافی نیست و چهار پست سیار برای تقویت آن در نظر گرفته‌ایم و از ۱۰ روز پیش کارهای کابل‌کشی آغاز شده است و تا چهار، پنج روز دیگر هم ادامه خواهد داشت. در بخش مخابرات هم نزدیک به سه هزار و ۵۰۰ کارت‌خوان در همه غرفه‌ها دایر است که به سه‌ نوع کارت، شتاب، بن‌کارت دانشجویی و بن‌کارت‌های معاونت امور فرهنگی ارایه خدمات می‌دهد. هزینه این خدمات برای ناشران ۲۵ هزار تومان است که پیش از نمایشگاه از آن‌ها اخذ می‌شود.

رضوانی در بازدید از سالن یاس نمایشگاه گفت: یکی از کارکردهای نمایشگاه، نمایش دادن فعاليت‌هاي تازه است و فقط به خرید کتاب اختصاص ندارد. سالن یاس با این منظور امسال راه‌اندازی شده و به کتاب‌های چاپ نخست در سال ۱۳۹۰ می‌پردازد.

وی در بازدید از بخش «ربع قرن جهاد فرهنگی» هم توضیحاتی ارایه کرد و گفت: در این بخش که به مساحت هزار متر طراحی شده است کارنامه نمایشگاه کتاب تهران از دوره نخست تا این دوره به نمایش در‌می‌آید و در قالب پوستر، مستند، کتاب، پرده‌خوانی و قدرداني از روسای دوره‌های پیش برنامه‌های متنوعی را برای بازدیدکنندگان به‌ویژه جوانان که دوره‌های پیش‌تر را ندیده‌اند، خواهد داشت.

در پایان علی علی‌پور، معاون کمیته ناشران خارجی هم توضیحاتی درباره بخش بین‌الملل ارایه کرد و گفت: ۴۵ ناشر از سوی نهادهای دولتي ۹۷ کشور در بيست و پنجمين نمایشگاه بين‌المللي كتاب تهران شرکت می‌کنند.

بیست و پنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۳ تا ۲۳ اردیبهشت در مصلای تهران برگزار خواهد شد.

به ما بپیوندید: