برپایی غرفه "خليج فارس" در بخش بین الملل نمایشگاه کتاب

1392/02/07-08:30

بخش ناشران بین الملل بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، میزبان غرفه ويژه "خليج فارس" خواهد بود.

به گزارش ستاد خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، نقشه های تاریخی خلیج فارس با بیش از 50 نقشه از آثار نقشه نگاران دوره رنسانس، در بخش ویژه "خلیج فارس" به نمایش گذاشته مي‌شود.

این مجموعه شامل بیش از 8 هزار و 500 نقشه و سند معتبر تاریخی درباره خلیج ‌فارس، ایران و منطقه خاورمیانه است. این در حالی است که تعدادي از اين نقشه‌ها براي نخستین بار در معرض ديد عموم قرار مي‌گيرند.

مسئولان غرفه "خلیج فارس" با ارائه اسناد و مدارك تاريخی، به روشن کردن اذهان عمومی و بازدید کنندگان، به‌ویژه مخاطبان خارجی درباره اصالت نام خليج فارس خواهند پرداخت.

بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران 11 تا 21 اردیبهشت ماه 92 در مصلای امام خمینی (ره) برپا خواهد شد.

به ما بپیوندید: