برنامه‌های دومین روز از بخش بین‌الملل نمایشگاه کتاب؛

جشن تجلیل از بانوان و کارگران صنعت چاپ برپا می‌شود/ برپایی 4 نشست تخصصی

1392/02/11-08:30

بانوان و کارگران صنعت چاپ و نشر کشور مصادف با میلاد حضرت فاطمه (س) و با حضور علی اسماعیلی رییس نمایشگاه کتاب، روز پنج شنبه 12 اردیبهشت ماه تجلیل می‌شوند.
به گزارش ستاد خبری بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب، در دومین روز از برگزاری نمایشگاه کتاب و در بخش بین الملل، جشن تجلیل و تقدیر از بانوان و کارگران صنعت چاپ و نشر کشور از ساعت 17  در سالن میثاق برگزار می‌شود .
همچنین رییس انجمن نویسندگان گرجستان و جمعی از شعرا و نویسندگان این کشور در یک نشست تخصصی به معرفی ادبیات کلاسیک و معاصر گرجستان می پردازند. این نشست از ساعت 10 صبح در سالن شماره یک فروش کتابهای لاتین برپا می شود.
نشست «جهانی شدن»  نیز با سخنرانی دکتر ایلیا ایلین ساعت 13 و نشست «ایران شناسی در لیتوانیا» با چهار سخنران از ساعت 14:15 در همین سالن برپا می شود.
بر این اساس، نشست «بررسی ادبیات معاصر افغانستان» از ساعت 13 در سالن میثاق بخش بین الملل واقع در جنب سالن ناشران بین الملل برگزار می شود.
بیست‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تا 21 اردیبهشت ماه در مصلای امام‌خمینی (ره) برپاست.
 

به ما بپیوندید: