پس از 19 سال عرضه شد؛

«سوءقصد به ذات همایونی» در نمایشگاه کتاب

1392/02/20-08:30

رمان «سوءقصد به ذات همایونی» نوشته رضا جولایی پس از نوزده سال دوباره در نمایشگاه کتاب عرضه شد.

به گزارش ستاد خبری بیست وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، این کتاب در سال 1373 توسط نشر جویا به چاپ رسیده و  مورد استقبال منتقدان و خوانندگان جدی ادبیات قرار گرفته بود، اما دیگر منتشر نشده بود تا این که از سوی شرکت نشر افکار به چاپ دوباره رسید.

رمان تاریخی «سوءقصد به ذات همایونی» دوره‌ای از تاریخ ایران را روایت می‌کند که مدرنیته وارد ایران می‌شود و تقابل آن با سنت‌ها را نشان می‌دهد.

این رمان که مربوط به اواخر دوره مشروطه است و پسزمینه بخش‌هایی  از آن واقعی است، قصه روشنفکری است که قصد ترور محمدعلی شاه را دارد و به بهانه این واقعه شخصیت ایرانی‌ها هم بررسی می‌شوند.

«سوءقصد به ذات همایونی» شانزدهمین کتابی است که در قالب مجموعه ای با عنوان «قصه نو» توسط نشر افکار به چاپ رسیده است.

 این  ناشر، کتابهای شماره هفدهم تا بیست و دوم مجموعه «قصه نو» را هم برای نخستین بار در نمایشگاه کتاب عرضه کرده است که به ترتیب شامل این آثار می‌شود: «اقلیم گندم و  گناه»(خلیل جلیل زاده)، «این سفیدی برف نیست؟»(حسن فرامرز)، «تنها روی پله سوم با یک مشت عکس مضحک فوری»(احسان علیرضایی)، «چرا می‌زنی؟»(محمدرضا گودرزی)، کابوس بارانی گنجشک‌ها(رسول آبادیان) و چیزی را به هم نریز(رضا فکری).

بیست وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تا21 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی(ره) برپاست.

 

 

به ما بپیوندید: