رایزن فرهنگی ایران درفرانکفورت

دو روز پایانی نمایشگاه فرانکفورت مبدل به بازار می‌شود

1392/07/20-07:30

 مهدی ایمانی‌پور رایزن جمهوری اسلامی ایران در فرانکفورت پیرامون حضور ایران در این نمایشگاه ابراز داشت: شصت و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت مثل همیشه به عنوان یک رویداد فرهنگی مورد اقبال اهل نشر و مولفین قرار گرفته است.

وی افزود: نمایشگاه امسال شاهدحضور پررنگ و پررونق ایران است، غرفه ایران امسال به دلیل تدبیر صورت گرفته، به دلیل کنار هم قرار گرفتن آثار و ناشران مختلف موجب شده از قوت و قدرت بیشتری برخوردار باشد، روز گذشته مراسم روز حافظ در غرفه ایران برگزار شد.

رایزن ایران با اشاره به سخنرانی دو تن از حافظ شناسان آلمانی در این مراسم و رونمایی از آثار ایرانی اضافه کرد: این برنامه‌ها با استقبال خوب حاضران مواجه شد و انتظار می‌رود امروز و فردا که روزهای بازدید عمومی مردم از نمایشگاه است شاهد استقبال گسترده‌تری از غرفه ایران باشیم.

وی درباره برنامه دوروز پایانی نمایشگاه افزود: ساعات بازدید در این نمایشگاه طی دو روز پایانی تغییر نخواهد داشت اما درها به روی مخاطبان عمومی باز می‌شود که امروز و فردا نمایشگاه فرانکفورت تبدیل به یک بازار مبدل می‌شود، اقشار مختلف مراجعه کرده و علاقه‌مندان از نزدیک از این رویداد فرهنگی بازدید می‌کنند.

شصت و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب فرانکفورت از 17 تا 21 مهرماه برقرار است

به ما بپیوندید: