اعلام نشست‌های جمعه تالار گفت‌و‌گو در نمایشگاه کتاب

1394/02/17-14:38

برنامه‌ نشست‌های تالار گفت‌و‌گو  در روز جمعه 18 اردیبهشت‌ماه، تهران اعلام شد.

به گزارش ستاد خبری بیست و هشتمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، فردا 18 اردیبهشت‌ماه، تالار گفت‌و‌گوی نمایشگاه کتاب، میزبان 4 نشست است.

بر این اساس از ساعت 10:15 تا 12:30 جمعه 18 اردیبهشت‌ماه نشست «بررسی ادبیات کشورهای منطقه» به همت موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران و با همکاری موسسه اکو  در تالار گفت‌و‌گو برپا خواهد شد. در این نشست افتخار حسین عارف، رئیس موسسه اکو سخنرانی می‌کند.

نشست «معرفی نشر کشور چین» تالار گفت‌و‌گو از ساعت 14 تا 15:30 نیز به همت موسسه نمایشگاه‌های فرهنگی ایران و با سخنرانی اعضای هیئت اعزامی از چین برگزار می‌شود.

نشست «صنعت نشر و توسعه پایدار » نیز به همت کمیته علمی بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، با سخنرانی یزدان منصوریان، محمد خندان، افسر افشارنادری و زهره حسین‌زادگان از ساعت 15:45 تا 17:15 برگزار می‌شود.

آخرین برنامه تالار گفت‌و‌گو روز جمعه 18 اردیبهشت‌ماه از ساعت 17:30 تا 19 با عنوان «راهکارهای مشارکت کتابخانه‌ها برای حفظ، سازمان‌دهی و اطلاع‌رسانی مجموعه نسخه‌های خطی خارج از کشور» خواهد بود که به همت کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران برگزار می‌شود و طی آن فریبا افکاری، علی موجانی، حبیب‌الله عظیمی، غلامرضا امیرخانی و صادق اشکوری سخنرانی می‌کنند.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 16 اردیبهشت‌ماه آغاز شده و تا 26 اردیبهشت ماه با شعار «خواندن، گفت‌وگو با جهان» در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: