نجف لک‌زایی:

مطالبات دولت و ملت در فلسفه سیاسی حضرت امام (ره) بیان شده است

1394/02/19-12:30

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر نجف لک‌زایی گفت: مطالبات دولت و ملت  در فلسفه سیاسی حضرت امام (ره)  به صورت شفافی بیان شده است و با توجه به شعار «دولت و ملت؛ همدلی و  همزمانی» بهتر است که  به این مبحث توجه کنیم.

به گزارش ستاد خبری بیست و هشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران، نشست علمی «مناسبات دولت و ملت در فلسفه سیاسی امام خمینی (ره)» عصر جمعه 18 اردیبهشت ماه با سخنرانی محمدباقر خراسانی، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر نجف لک‌زایی و دکتر علیرضا صدرا برگزار شد.

در ابتدای این نشست خراسانی با اشاره به اندیشه فلسفی حضرت امام خمینی (ره) گفت: حضرت امام (ره) براساس فلسفه سیاسی خود، نظام سیاسی را پایه‌ریزی کرد. در این نظام سیاسی دولت و ملت جایگاه خاصی دارد.

صدرا نیز به عنوان سخنران و کارشناس نشست به بحث حکومت پرداخت و اظهار کرد: حضورت امام (ره) معقتد بود که حکومت  در واقع رابطه بین دولت و ملت است و باید به آن توجه شود.

وی افزود:  امام (ره) با نگاه سیاسی خود  و  وارد کردن مبحث حکمت به حکومت تحولی را ایجاد کرد و حکومت جدیدی را با عنوان حکومت براساس حکمت را تبیین کرد.

صدرا وظایف دولت و ملت را در چند دسته از جمله مشارکت، همکاری دولت و ملت و نظرات مردم به دولت تشریح کرد و اظهار کرد: شاخه‌های دولتداری مردمی و مردم‌داری دولتی باید بیش از این مورد توجه همگان قرار بگیرد.

لک‌زایی به عنوان سخنران دوم این مراسم گفت: مطالبات دولت و ملت  در فلسفه سیاسی حضرت امام (ره)  به صورت شفافی بیان شده است و با توجه به اینکه شعار «امسال دولت و ملت؛ همدلی و  همزمانی» است بهتر است که  به این مبحث توجه کنیم.

وی اظهار کرد: امام خمینی (ره) در مباحث فلسفی خود به موضوعاتی از جمله تغییرات فلسفه اشاره کرده و توانسته تا با استفاده از همین نگاه فلسفی بر  زندگی کسانی که در غرب زندگی می‌کنند  نیز تاثیر بگذارد.

لک‌زایی ادامه داد: دولت باید بداند که هرچه صادقانه تر عمل کند و حس امانتداری بیشتر شود، مشارکت، همدلی و همزبانی در جامعه افزایش می‌یابد.

وی گفت: در زندگی اجتماعی باید اعتماد بین مردم و دولت برقرار شود و این امر ممکن نیست مگر اینکه دو شاخص عمده از جماه صداقت و امات رعایت شود.

بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن؛ گفت و گو با جهان» از 16 تا 26 اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی (ره) برپاست.

به ما بپیوندید: