رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت تشریح کرد

پاسخ به شبهاتی درزمینه بن کارت‌های ویژه بخش بین‌الملل

1394/02/21-16:42

رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  در رابطه با حمايت مالی وزارت بهداشت از کتابخانه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: هدف اصلی معاونت تحقيقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اين مورد، حمايت کتابخانه‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در تهيه و تامين کتب لاتين و منابع مربوطه است.
دکتر پیام کبیری در گفت و گو با ستاد خبری بیست وهشتمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران افزود: در سال جاری، اين وزارتخانه با حمايت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و طی يک برنامه مشترک، شرايط مناسبی را برای خريد کتب لاتين فراهم کرده است. بدين ترتيب که توافق شد در قالب برنامه مشترک دو وزارتخانه، تهيه کتب لاتین اصيل مورد حمایت قرار گیرد.
وی همچنین عنوان کرد: در اين راستا مقرر شد، بودجه‌ای مازاد بر بودجه معمول دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، به طور متمرکز توسط معاونت تحقيقات و فن آوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای خرید کتب لاتین اصیل تخصيص داده شده و وزارت ارشاد نيز با همکاری ناشرين خارجی، نسبت به تامين و تخصيص معادل آن از طريق کمک مالی و تخفيف ناشرين اقدام کند.
کبیری با بیان اینکه براساس این توافق، دانشگاه‌های‌های علوم پزشکی کشور در تهیه کتب لاتین مورد حمایت قرار می‌ گیرند افزود: بودجه‌ای که برای این کار مشترک در بخش وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی پیش‌بینی شده است حدود 2 میلیارد تومان است که برای اولین بار علاوه بر بودجه‌های معمول تخصیص یافته توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور تهیه شده و در بین دانشگاه‌ها برای خرید کتاب لاتین توزیع شده است.
رئیس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت تصریح کرد: پيش از اين دانشگاه‌های‌ علوم پزشکی کشور، صرفاً با بودجه‌های اختصاصی خود، نسبت به خريد کتب فارسی، لاتين افست و اصیل اقدام می‌کرده‌اند که امسال با تخصیص متمرکز صور‌ت گرفته از طرف معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، امکان خريد بيشتری برای ايشان فراهم شده است. بدین ترتیب اين امکان فراهم شده است که بودجه تخصيص يافته خودِ دانشگاه‌ها، روی خريد کتب فارسی و لاتين افست متمرکز شود.
کبیری در ادامه گفت: چند سالی است که یارانه‌ای برای خرید کتاب بخش بين‌الملل در نمایشگاه بين‌المللی کتاب تهران ارائه نمی‌‌شود و اين امر همراه با افزایش بهای دلار، توان خرید دانشگاه‌ها را برای خرید کتاب اورجینال لاتین به شدت کاهش داده است. لذا وزارت بهداشت با هدف رفع اين مشکل و کمک به تهيه منابع علمی موردنياز دانشگاه‌های‌ علوم پزشکی کشور، تصمیم گرفت با همکاری و مشارکت ارزشمند وزارت ارشاد، بودجه‌ای را برای خرید کتب لاتین اختصاص بدهد.
رئيس مرکز توسعه و هماهنگی اطلاعات و انتشارات علمی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی  گفت: بودجه مذکور، بین کتابخانه‌های بیش از پنجاه دانشگاه علوم پزشکی کشور براساس تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه‌های مربوطه توزیع شده و در اختيار دانشگاه‌ها برای خريد کتاب قرار گرفته است.
بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «خواندن، گفتگو با جهان» از 16 تا 26 اردیبهشت در مصلی امام خمینی(ره) برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: