طنین نوای موسیقی بندری در پارک ودن خواه مسکو

1394/06/14-09:42

گروه موسیقی نغمه از بندرعباس موسیقی بندری را درپارک ودن خواه مسکو نواختند.

به گزارش روابط عمومی موسسه نمایشگاه های فرهنگی ایران، درابتدای این برنامه که عصرروز اول نمایشگاه و دراستیج بیرونی برگزار شد همایون امیرزاده، مشاورمعاون فرهنگی وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی درمعرفی این گروه گفت: این گروه نزدیک به 30 سال است که در هرمزگان مشغول فعالیت است و تاکنون در کشورهای مختلفی اجرا داشته اند و یکی از حرفه ای ترین گروه های موسیقی محلی ایران هستند.

امیرزاده درادامه گفت: این موسیقی نوا و آوای دریا و کار مردمان جنوبی ترین نقطه ایران است. دریا گاهی آرام و گاهی طوفانی است و این موسیقی هم غم و هم آرزو و هم شادمانی دارد. حرارت و شادمانی این موسیقی به دلیل سخت کوشی مردم آن دیاراست . آن زمانی که مردم دل به دریا می زدند و رزق و روزی خود را از آب می جویند.

بعد ازمعرفی گروه موسیقی نغمه نوای جنوبی در استیج بیرونی نمایشگاه طنین انداز شد که با استقبال گسترده روس ها مواجه گردید و بارها ازسوی روس ها این گروه تشویق شدند.

بیست و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب مسکو از امروز تا 15 شهریور به کار خود ادامه خواهد داد. ایران مهمان ویژه این دوره از نمایشگاه است. 

به ما بپیوندید: