کیفیت حضور بازدیدکنندگان در نمایشگاه کتاب تهران افزایش یافته است

2018-05-07 15:51

یک نویسنده و شاعر گفت: شرایط نمایشگاه امسال بسیار بهتر است و نه‌تنها کمیت افراد افزایش یافته بلکه کیفیت حضور هم افزایش یافته و مردم هدفمند به نمایشگاه آمده‌اند. 

به ‌گزارش ستاد خبری و رسانه‌ای سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، آرش نصرت‌اللهی؛ نویسنده و شاعر ضمن خوشحالی از استقبال مردم از نمایشگاه کتاب گفت: استقبال مردم با در نظر گرفتن زمان، بسیار رضایت‌بخش است و من طی گفتگویی که با دوستان شاعر و نویسنده‌ام داشتم، به این نتیجه رسیدم که شرایط نمایشگاه امسال بسیار بهتر است و نه ‌تنها کمیت افراد افزایش یافته بلکه کیفیت حضور هم افزایش یافته و مردم هدفمند به نمایشگاه آمده‌اند. 
وی با حضور در غرفه‌ی نشرچشمه، همچنین درباره‌ی تاثیر نقش خود بر افزایش فرهنگ کتاب‌خوانی اظهار کرد: خاستگاه نوشتن و شعر که من بیشتر بر آن تسلط دارم، اندیشه است بنابراین اگر ما تولید اندیشه‌ی خوب و باکیفیت را در پروسه‌ی تولید متن داشته باشیم، قطعا شرایط بهتری خواهیم داشت، به‌گونه‌ای که اگر بخواهیم در مورد چیزی صحبت یا تبلیغ کنیم این موضوع سینه‌به‌سینه منتقل ‌شود و رسیدن کلمات در دست مردم بدرستی انجام شود. 
نصرت‌اللهی در مورد مدت زمانی که برای مطالعه وقت می‌گذارد، خاطرنشان کرد: من در گذشته، مطالعه‌ی هدفمند بیشتری داشتم ولی امروزه با توجه به شلوغی و افزایش سرعت زندگی قطعا از میزان مطالعه‌ی من کم شده و من در چالش میان کتاب خواندن و کتاب نخواندن در حرکت هستم. 
وی ادامه داد: هر وقت که وارد کتاب‌فروشی می‌شوم، احساس کوچکی می‌کنم چراکه؛ می‌دانم که بسیاری از اندیشه‌ها و متن‌ها هست که نخوانده‌ام. این موضوع برای من و خیلی‌های دیگر دغدغه است. از نظر من میزان مطالعه‌ی مجازی هم اگر با کیفیت باشد، قطعا می‌تواند کارساز باشد و به مخاطبان کمک کند.
سی‌و‌یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

Join Us: