قرارگیری کاغذ در میان کالاهای اساسی

1397/02/17-17:34

وزیر ارشاد در رابطه با بازتاب‌‌‌هایی که در مورد یکی از توئیت‌‌‌های وی، حول محور کاغذ صورت گرفته بود، تصریح کرد: در هیات دولت دو نگاه در رابطه با ارز چهارهزار و دویست تومانی وجود داشت؛ یک نگاه اینکه تمام کالاها با این نرخ عرضه شود با این دفاع که در این حالت با فضایی تک نرخی مواجه می‌شویم تا جلوی برخی آمارهای غلط و فسادهای احتمالی را بگیریم. نگاه دوم بر تفکیک کالایی به دو صورت کالاهای اساسی و غیراساسی مبتنی بود. به این ترتیب که کالاهای اساسی با نرخ ارز سه هزار و هشتصد تومانی و کالاهای غیراساسی با ارز چهار هزار و دویست تومانی عرضه شود و مابه التفاوت چهارصد تومانی از طریق دولت تامین شود.
وی ادامه داد: با بررسی‌‌‌های صورت گرفته به این نتیجه رسیدیم که تفکیک میان کالاهای اساسی و غیراساسی راهکاری بهتر است و کاغذ با توجه به نقشی که در فرهنگ‌سازی دارد همردیف با دارو و بعضی مواد غذایی در دسته‌ی کالاهای اساسی قرار بگیرد که این خبر خوشی برای همه است. 
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه چرا برخی کتاب‌‌‌های مجوزدار وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اجازه‌ی فروش در نمایشگاه را ندارند، گفت: فضای نمایشگاه کتاب در مالکیت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصحاب نشر است، اما همیشه برخی با سرک کشیدن‌‌‌های مستقیم در امور نمایشگاه ورود پیدا می‌کردند. این موضوع در این دوره از نمایشگاه به طور کامل تا جایی که من اطلاع دارم حل شده است.
وی ادامه داد: با این نگاه پیش می‌رویم که تمام افرادی که به نمایشگاه سر می‌زنند تا کتاب مورد نظر خود را خریداری کنند به هدف خود برسند و همین مسیر را ادامه می‌دهیم. 
همچنین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه بازدید خود از بخش ناشران عمومی نمایشگاه کتاب بازدید کرد و در همین حین با مردم، صاحبان نشر و فعالان حوزه‌ی کتاب به گفتگو و تبادل نظر پرداخت.
سی‌و‌یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: