فرهنگ طنزگویی، ارتقای ظرفیت جامعه را در پی دارد

1397/02/21-12:06

مدیر انتشارات سروش در آیین رونمایی از کتاب «طنزپردازی به زبان ساده» اثر زنده‌یاد محسن سلیمانی در سالن کتاب‌نمای نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: فرهنگ طنزگویی یکی از نیازهای جامعه‌ی ما است و جا افتادن این فرهنگ، ظرفیت جامعه را بالا می‌‌برد. 
به گزارش ستاد خبری و رسانه‌ای سی‌ویکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مصطفی رحماندوست؛ شاعر، قصه‌نویس و مترجم کتاب‌های کودکان و نوجوانان در مراسم رونمایی از کتاب «طنزپردازی به زبان ساده» به عنوان اولین اثر آکادمیک طنزپردازی در ایران با اشاره به نویسنده‌ی کتاب که چندی پیش فوت کرده، اظهار کرد: محسن سلیمانی می‌‌گفت نویسندگی یک حرفه و مهارت است و اول باید فنون را یاد گرفت سپس سراغ خلاقیت رفت.
وی با بیان اینکه به طور کلی مرحوم سلیمانی طنز را به عنوان یک حرفه‌ی هنری می‌‌دید، ابراز کرد: محسن سلیمانی در طول حیات خود، آثار برجسته‌ی نویسندگان را معرفی کرد تا شاه‌کلید و راهگشایی برای کسانی که تازه وارد کار شدند باشد.
رحماندوست خاطرنشان کرد: در این کتاب تمامی فنون طنز از جمله طنز حضوری، نمایش طنز، فیلم‌‌های طنز و حتی حرکات طنز ذکر شده است و به طور جدی طنزنویسی را یاد می‌‌دهد.
وی افزود: خواندن این کتاب برای تک تک افراد جامعه و نویسندگان ضروری است، چون جامعه‌ی ما آمادگی طنزپردازی را دارد. 
محمد بلالی؛ مدیر انتشارات سروش نیز در این آیین اظهار کرد: نویسندگان همیشه زنده‌اند و تمام عمر خودشان را صرف این می‌‌کنند که چیزی را به یادگار بگذارند تا برای قرن‌‌ها سرمشقی برای بشریت باشد.
وی با اشاره به اینکه کتاب طنزپردازی به زبان ساده کتاب کاملی است برای کسانی که برای طنز، اهمیت قایل هستند، افزود: طنز یکی از اساسی‌ترین نیازهای جامعه‌ی ما است. بنا به دلایلی اندیشمندان به این نتیجه رسیدند که با شوخی می‌‌توان حرف‌‌های جدی هم زد و تاثیر آن در جامعه بیشتر است و هزینه‌ی کمتری برای گوینده دارد.
وی افزود: فرهنگ طنزگویی یکی از نیازهای جامعه‌ی ما است و جا افتادن این فرهنگ، ظرفیت جامعه را بالا می‌‌برد. 
سی‌و‌یکمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «نه به کتاب نخواندن» از تاریخ 12 تا 22 اردیبهشت ماه در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: