یک نویسنده مطرح کرد؛

شعار نمایشگاه کتاب مفهوم معنادار و عمیقی دارد

1403/02/22-11:08

عباس عابدساوجی، نویسنده دفاع مقدس گفت:  شعار «بخوانیم و بسازیم» نمایشگاه کتاب امسال دارای مفهوم عمیق و معناداری است که پیش از ساختن بر خواندن تاکید می‌کند. اصولا هر کشوری برای پیشرفت و ساخت و توسعه در هر زمینه‌ای نیازمند دانش فنی است که از خواندن به وجود می‌آید. 

عباس عابدساوجی که تاکنون ۳۰ جلد کتاب درباره جنگ تحمیلی و خاطرات رزمندگان هشت‌سال دفاع مقدس به رشته تحریر درآورده است به ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: نخستین کتاب «زندگی روی ریل قطار» نام دارد که شامل سفرنامه ۲۳ نفر از هنرمندان شهرستان شهریار است که هشت‌سال پیش به مناطق عملیاتی و جنگی جنوب ایران سفر کردند. این کتاب در اسفند ماه ۱۴۰۲ توسط انتشارات بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس به چاپ رسیده است‌. 

وی با اشاره به کتاب دوم خود با عنوان «داستان‌های نهمین دوره جشنواره یوسف» ادامه داد: این کتاب شامل ۲۷ داستان از ۱۴ نویسنده برگزیده نهمین دوره جشنواره یوسف است که مطالب آن در اسفندماه ۱۴۰۲ گردآوری و توسط انتشارات حنظله منتشر شده است.

وی در ادامه از چاپ سومین کتابش با نام «از جراحی تا سرتیپی» خبر داد و گفت: این کتاب شامل خاطرات امیر سرتیپ نادری‌زاده، فرمانده گردان ۱۶۲ قهرمان در عملیات کربلای هفت است که در ۲۰۰ صفحه توسط انتشارات آتش بار در حال چاپ است و قرار است در سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه شود. در این کتاب علاوه بر خاطرات گردآوری شده از نزدیکان و رزمندگان این فرمانده دل‌نوشته‌هایی از همسر امیر سرتیپ نادری زاده نیز آورده شده است. 

نویسنده کتاب مرد روزهای نبرد درباره شعار نمایشگاه کتاب «بخوانیم و بسازیم» گفت: بخوانیم و بسازیم شعاری است که سال‌های سال در نمایشگاه کتاب نماد توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی بوده است و نام‌گذاری آن برای جلب توجه قشرهای مختلف مردم به موضوع کتاب و کتابخوانی است.

او افزود: شعار بخوانیم و بسازیم دارای مفهوم عمیق و معناداری است که پیش از ساختن بر خواندن تاکید می‌کند. اصولا هر کشوری برای پیشرفت و ساخت و توسعه در هر زمینه‌ای نیازمند دانش فنی است که از خواندن به وجود می‌آید. دانشمندان کشورهای مختلف با کسب علم و دانش توانسته‌اند کشور خود را آباد کنند و نتایج تحقیقات آنها به نفع بشریت به کار برده شده است. در واقع رسیدن به قله‌های پیشرفت و توسعه و ساختن در گرو مطالعه و خواندن است. 

عابدساوجی برای رونق بیشتر نمایشگاه کتاب پیشنهاد کرد: با توجه به شرایط اقتصادی و اوضاع  جامعه، ارائه بن‌های تخفیف به سه قشر دانش‌آموزان، طلاب و استادان و دانشجویان خیلی خوب است.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: