علاقهمندم در هر شهر و استان یک خانه ادبی دایر شود
1403/02/22-13:52
یاسر احمدوند، رئیس سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در نشست با مدیرعامل و اعضا موسسه فرهنگی افرا، نتایج اثرگذار نویسندگی را مستمر دانست و اعلام کرد که برای همراهی با این موسسه در مسیر پیشرفت همراهی لازم را خواهد داشت.
به گزارش ستاد خبری سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، در ابتدای این نشست مدیرعامل موسسه فرهنگی افرا با سپاس از نگاه فرهنگی یاسر احمدوند به نوع تعامل اساتید این موسسه با اعضا حلقههای نویسندگی اشاره کرد و گفت: از این اساتید تعداد قابل توجهی، برنده جوایز جشنوارههای مختلف نویسندگی شدهاند و تلاش مجاهدانه اعضا این موسسه و روحیه جهادی آنها را در پیشرفت اهداف مجموعه موثر خواند.
خالقی یک از برگزیدگان جشنواره انقلاب که در شهرکرد فعالیت دارد به نمایندگی از اساتید به ضرورت پویا شدن وزارت ارشاد در شهرستانها اشاره کرد و گفت: ما به حمایت ساختاری در شهرستانها و مناطق کمبرخوردار نیاز داریم تا بتوانیم به فعالیتمان ادامه دهیم.
در ادامه سجاد موسوی، رئیس فرهنگسرای خاوران در حمایت از موسسه افرا گفت: این موسسه تحقق رویاهای فرهنگی عده زیادی است. رویاهایی که در حال محققشدن است و بنده با افتخار و علاقه در فرهنگسرای خاوران مایل هستم در خدمت این هدف باشم.
سمیه عالمی، عضو هیئت مدیره موسسه نیز گفت: بسیاری این اتفاق را ناشدنی میدانستند اما ما ادامه دادیم و نتیجه گرفتیم.
دیگر اعضای این موسسه نیز حمایت ادارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در شهرستانها را لازمه کشف و حفظ استعدادهای نویسندگی بیان کردند.
در بخش پایانی این نشست یاسر احمدوند پس از تبریک روز دختر از تلاشهای خاضعانه مهدی کرد فیروزجایی و همکارانشان تشکر کرد و فعالیتهای آنها را که بدون انگیزههای مادی انجام میشود ستودنی دانست و نیتخیر اعضا موسسه را عامل مهمی در پیشرفت کار بیان کرد.
او در ادامه گفت: برای کار دنیا اراده از پول مهمتر است و صاحب ارادهها حضرت حق است. عالم ادبیات هم عالم تاثیر است. اگر بخواهیم کارمان اثرگذار باشد باید آن را به خداوند ارتباط دهیم.
به گفته احمدوند، ممکن است کاری جذاب و زیبا باشد اما اگر ارتباط با خدا نداشته باشد اثرگذار نیست. بنابراین اگر در شهرستانها ادارات ارشاد مساعدت نکردند آنها بی توفیق بودند و وظیفه من است که آن را پیگیری و حلکنم.
او با اشاره به نقش مهم استمرار در نویسندگی افزود: ما در این زمینه و برای پیشرفت کار همراهی و تلاش میکنیم و قصد ما این است که در زمینههای مختلف به شما کمک کنیم.
رئیس سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در بخش پایانی این نشست وعده داد که در برگزاری اردوهای این موسسه حمایت لازم را انجام دهد.
احمدوند گفت: من علاقهمندم در هر شهر و استانی یک خانه ادبی دایر شود و توصیه کرد که نویسندگان حوزه ادبیات حتما پرخوان باشند و زیاد بخوانند.
سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار میشود.