معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرد:

استقبال از نمایشگاه نشانه حیات کتاب در عصر تکنولوژی است/ کتاب پشتوانه خلق هنر فاخر است

1403/02/25-12:58

محمود سالاری با اشاره به استقبال باشکوه مردم از نمایشگاه کتاب گفت: در نمایشگاه کتاب می توان با تدارک برنامه‌های جنبی در حوزه‌های مختلف تئاتر، موسیقی و تجسمی برای جلب کتابخوانی بهره برد، اما نباید تمرکز مخاطب از کتاب و نشر دور شود.

محمود سالاری، معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران این نمایشگاه گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران همچنان با شکوه و سرشار از انرژی و طراوت است. استقبال عموم مردم و علاقه‌مندان به فرهنگ و هنر در نمایشگاه مشهود است که نشان‌دهنده حیات کتاب در عصر تکنولوژی و فناوری است. 

او کتاب را پشتوانه فعالیت‌های عمیق هنری دانست و تاکید کرد: هرگاه ارتباط هنرمند با کتاب عمیق باشد، هنر فاخر و عمیق خلق می‌شود؛ گواه این مسئله هنرمندان برجسته‌ای هستند که هنر آن‌ها در طول تاریخ ماندگار بوده است و در دوران معاصر نیز تعداد زیادی از این هنرمندان وجود دارند. 

معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در پاسخ به اینکه آیا برنامه‌های هنری نمایشگاه کتاب می‌تواند بیشتر شود، عنوان کرد: چنین ظرفیتی وجود دارد اما تجربه سال‌های قبل نشان داده برنامه‌های جنبی توجه مردم و مخاطب حوزه کتاب را تحت شعاع قرار می دهد، یعنی اگر تئاتر و موسیقی در نمایشگاه اجرا می‌شد، جمعیت حاضر در نمایشگاه را در نقطه‌ای پایبند می‌کرد و توجه از کتاب دور می‌شد که به نفع کتاب و ناشران نیست، لذا امسال بخاطر جلوگیری از این اتفاقات، کمتر به این مسائل پرداخته شده است.

سالاری افزود: ظرفیت هنر برای معرفی کتاب بی‌بدیل است و امکان پرداختن به کتاب از دریچه هنر وجود دارد و حتما می‌توان با تدارک برنامه‌های جنبی در حوزه‌های مختلف تئاتر، موسیقی و تجسمی برای جلب توجه به کتابخوانی استفاده کرد اما برگزاری این اتفاقات در نمایشگاه کتاب پیشنهاد نمی‌شود.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: