رییس سازمان محیط زیست مطرح کرد:

نمایشگاه کتاب عرصه ارائه اندیشه اهل علم است/ از تولید کاغذ سنگی حمایت می‌کنیم

1403/02/25-19:27

علی سلاجقه با اشاره به اهمیت حضور در نمایشگاه کتاب برای اهل علم و اندیشه گفت: همه آرا و عقاید مختلف حداقل یک‌بار در سال امکان بروز و ظهور دارند و علوم و فنون و آخرین دستاوردها در سطح دنیا در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود.

به گزارش ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، علی سلاجقه، معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با استقبال یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سه‌شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ از نمایشگاه کتاب تهران بازدید و با مدیران اجرایی نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران دیدار و گفت‌وگو کرد.

سلاجقه با اشاره به اهمیت کتاب در همه جوامع گفت: کتاب در همه جوامع مهم است و انسان کتابخوان مورد احترام آحاد جامعه و همه ادیان و تفکرها است. کتاب شان و منزلت بالایی دارد و مبنای ساختن کشور خواندن است.

رییس سازمان محیط زیست ضمن تاکید بر وجوه علمی و فرهنگی نمایشگاه کتاب، ادامه داد: نمایشگاه کتاب امکان گردهمایی اهالی کتاب را فراهم میکند. کتاب دانش بی‌زبانی است که فکر و اندیشه جدیدی ارائه می‌کند و امیدوارم همه و به‌ویژه جوانان ما به نحو مطلوب از این ظرفیت استفاده کنند.

سلاجقه ادامه داد: با تمهیدات و برنامه‌های خوب عوامل برگزاری نمایشگاه شاهد هستیم که فرآیندهای تهیه کتاب به‌روزتر و سریع‌تر شده است. در بحث سفارش کتاب اینترنتی هم مردم متحمل هزینه و صرف زمان بیشتر نمی‌شوند و محصولات مدنظرشان به راحتی در دسترس‌شان قرار میگیرد. امیدوارم قیمت جهانی هم کاهش پیدا کند.

وی با اشاره به ظرفیت ایران در تولید کاغذ آهکی و سنگی گفت: کاغذ سنگی یک ظرفیت عالی است که کشور را با مشکلات قطع درخت و چالش‌هایی مانند کمبود آب، مصرف آب و تولید پساب مواجه نمی‌کند. همچنین سراغ ظرفیت‌های سلولزی کشور برای تولید کاغذ نمی‌رویم.

سلاجقه با بیان اینکه تولید کاغذ سنگی باید مورد توجه قرار بگیرد، ادامه داد: برای تولید این نوع کاغذ به من مراجعه و نمونه و کیفیت این نوع کاغذ نیز بررسی شده است. با توجه به منابع عظیم کربنات کلسیم و آهک در کشور به‌ویژه در منطقه زاگرس، باید از این ظرفیت استفاده شود تا درخت‌ها قطع نشوند.

وی گفت: نمایشگاه کتاب یکی از دستاوردها و رویدادهای بزرگ بین‌المللی است. خوراک پاک فکری و علمی که این نمایشگاه برای جوانان ایجاد می‌کند در مقایسه با گسترش استفاده از گوشی‌های هوشمند و فضای مجازی، ارزنده‌ترین دستاورد محسوب می‌شود.

سلاجقه ضمن تاکید بر استفاده از آخرین دستاورهای علمی گفت: حوزه مطالعه من بیشتر در زمینه تخصصی مطالعات آب است اما سعی میکنم در حد توان در حوزه‌های محیط زیست، سیاست و انقلاب اسلامی هم مطالعه کنم.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: