روزی به نام پیشگیری از جرم در تقویم نامگذاری شود
1403/02/27-13:59
اصغر جهانگیری گفت: با توجه به اینکه جرائمی در کشور اتفاق میافتد که خیلی از مردم از جرم بودن آن بیاطلاع هستند، بهمنظور آگاهی بیشتر جامعه از این موضوع، تصمیم گرفتیم روزی را بهعنوان پیشگیری از جرم در تقویم ثبت کنیم و نیاز به حمایت و کمک اعضاء شورای فرهنگ عمومی برای تصویب آن داریم.
به گزارش ستاد خبری سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، اصغرجهانگیری، سخنگوی قوه قضاییه، چهارشنبه،۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دیدار با یاسر احمدوند، رییس نمایشگاه کتاب از تلاشهای متولیان و برگزار کنندگان این رویداد فرهنگی سپاسگزاری کرد.
معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این دیدار به همزمانی هفتمین روز نمایشگاه کتاب با روز بزرگداشت فردوسی اشاره کرد و گفت: در این روز برنامههای مختلفی هم در بخش کودک و هم در بخش بزرگسال از قبیل رونمایی از کتابها و پژوهشهایی با موضوع شاهنامه داشتیم.
وی در ادامه از سخنگوی قوه قضاییه خواست به منظور حفظ هویت زبان فارسی نسبت به اجرایی شدن قانون ممنوعیت استفاده از اسامی خارجی برای محصولاتی که عموما هم با دست کارگر ایرانی تولید می شود، توجه ویژه داشته باشند.
احمدوند افزود: ما برای این منظور پیش از این مکاتبهای هم با قوه قضاییه داشتهایم.
در ادامه این دیدار اصغر جهانگیری گفت: با توجه به اینکه جرائمی در کشور اتفاق میافتد که خیلی از مردم از جرم بودن آن بیاطلاع هستند، به منظور آگاهی بیشتر جامعه از این موضوع، تصمیم گرفتیم روزی را بهعنوان پیشگیری از جرم در تقویم ثبت کنیم و نیاز به حمایت و کمک اعضاء شورای فرهنگ عمومی برای تصویب آن داریم.
وی ضمن اشاره به علاقه شخصی خود به حوزه مطالعه و کتاب گفت: انتقال مفاهیم و تجربه کسب شده از کتاب بهعنوان زکات علم مهمتر از خواندن آن است و پیشنهاد داد که در این حوزه از افراد توانمندی که استعداد خوبی در ثبت مطالب خوانده شده دارند استفاده شود.
جهانگیری کتاب خواندن را برای جامعه واجب دانست و افزود: رمز بقای انقلاب ما فرهنگ اسلامی است. ما از نظام طاغوت برای رسیدن به فرهنگ اسلامی قیام کردیم، در این مسیر هم فرهنگ طاغوت را با انقلابمان نفی کردیم، هم فرهنگ اسلامی را که ظرفیت پیروزی انقلاب را داشته است ماندگار کردیم. در واقع فرهنگ کتابخوانی تضمین بقای نظام اسلامی است.
در پایان این نشست، یاسراحمدوند، معاون امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاداسلامی، پیشنهاد داد که در جلسات قوه قضاییه معرفی تازههای کتاب را نیز مدنظر قرار دهند.
سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار«بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.irبه صورت مجازی برگزار میشود.