روح الله لک علی آبادی مطرح کرد:

نمایشگاه کتاب بر ناخودآگاه مردم تاثیر می‌گذارد

1403/02/27-19:05

نماینده منتخب مردم دورود و ازنا در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه کتاب گفت: برخی مکان‌ها در نگاه مردم جایگاه خاصی دارد و صرف حضور در آن مکان مهم است. از سوی دیگر، برخی از مکان‌ها امواج مثبتی دارند که در ناخودآگاه افراد تاثیر دارد و به نظر من نمایشگاه کتاب این‌گونه است.

به گزارش ستاد خبری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، روح‌الله لک علی‌آبادی، نماینده منتخب مردم دورود و ازنا در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با تاکید بر مزیت‌های برگزاری نمایشگاه کتاب تهران گفت: همه افرادی که در همه سطوح سنی و تحصیلی به نمایشگاه کتاب می‌آیند، فرهیخته هستند. این گردهمایی فرهیختگان را باید به فال نیک گرفته و قدر بدانیم.

تقویت ریشه‌های عمیق فرهنگی

لک علی‌آبادی ادامه داد: به دلیل حضور ناشران و میهمانان خارجی در این رویداد فرهنگی، تبادل فرهنگی و ادبی خوبی شکل می‌گیرد‌. خود مردم ایران هم به یک همگرایی فکری و فرهنگی می‌رسند. حضور ناشران محلی و استانی با افکار و عقاید مختلف از سراسر ایران زیبا باعث تقویت ریشه‌های عمیق فرهنگی و تبلور وحدت اقوام در کالبد نمایشگاه کتاب می‌شود. مردم ما بسیار فرهیخته هستند، اما در بسیاری از حوزه‌ها دچار خود تخریبی شده‌ایم و ظرفیت‌های مثبت مردم و کشور را به عنوان یک کشور و تمدن بزرگ نمی‌بینیم. نمایشگاه کتاب به عنوان یک رسانه عظیم این ویژگی را به کل دنیا نشان می‌دهد و تلاش امپراتوری‌های رسانه‌ای غرب را درباره تخریب ایران بی‌اثر می‌کند‌.

ضرورت تبلیغ برای نمایشگاه

این فعال سیاسی و اقتصادی با اشاره به لزوم تبلیغ و معرفی نمایشگاه کتاب، گفت: رسانه‌ها و صدا و سیما تلاش خوبی برای پوشش نمایشگاه انجام می‌دهند. کارهای بسیار خوبی هم در فضای مجازی انجام می‌شود اما می‌توان کارهای گسترده‌تر و با محتوای غنی‌تری تولید و عرضه کرد. به واسطه همین تلاش‌ها، کتاب و کتاب‌خوانی به موضوع محوری صحبت‌های مردم و فضای رسانه‌ای تبدیل می‌شود.

لک علی‌آبادی با تاکید بر فضای گفتمان علمی در نمایشگاه کتاب گفت: در بسیاری از فستیوال‌های ورزشی و سیاسی و هنری، ورزشکاران یا سیاستمداران هنرمندان الگو می‌شوند، اما نمایشگاه کتاب تنها جایی است که دانشمندان و فرهیختگان به عنوان الگو معرفی می‌شوند و از این نظر موقعیت و جایگاه نمایشگاه کتاب، فوق‌العاده است‌.

او در مورد شعار نمایشگاه اشاره کرد: «بخوانیم و بسازیم» بسیار هوشمندانه و خلاقانه انتخاب شده ‌است و ما اصلا راهی جز این نداریم. راهی جز خواندن و علم برای ساختن وجود ندارد و ما ناگزیریم که بخوانیم. خواندن اولین دستور خدا به پیامبر گرامی اسلام بود و این نشان از اهمیت این موضوع دارد. تا وقتی که مطالعه ما رشد و پیشرفت نداشته باشد در هیچ چیزی رشد نخواهیم داشت.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار«بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه KETAB.IR به صورت مجازی برگزار می‌شود.

به ما بپیوندید: