
بخشی از سفرنامههای نویسندگان معاصر روایت شد
1403/02/27-19:07
تنی چند از نویسندگان معاصر بخشی از سفرنامههای خودشان را در نشست روایت سفر خواندند.
به گزارش ستاد خبری سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، نشست روایت سفر در نهمین روز برگزاری سیوپنجمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و مصادف با ۲۷ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ با حضور علیاکبر شیروانی، نویسنده، حامد عسکری شاعر، ترانهسرا، مجری و نویسنده، حسن کرمی قراملکی، نویسنده، مهندس فناوری اطلاعات و گردشگر، مهدی قزلی، نویسنده، مستندنگار، روزنامهنگار و مدیر فرهنگی، زهرا کاردانی، نویسنده و حسام آبنوس، نویسنده در سرای ادبیات واقع در شبستان مصلای امام خمینی (ره) برگزار شد.
حسن کرمی قراملکی، نویسنده کتاب «رکابزنان در پی شمس» در نشست روایت سفر گفت: من به دوچرخهسواری و مولانا علاقه داشتم. بنابراین در سال جهانی مولانا سفری با دوچرخه از تبریز به قونیه و سپس از قونیه تا دمشق داشتم و سپس در بهار سال ۱۳۹۱ از روی یادداشتهایی که در حین سفر نوشتم، سفرنامهای را به نگارش درآوردم که حالا با عنوان «رکابزنان در پی شمس» شناخته میشود.
او سپس بخشی از متن پشت جلد کتاب را خواند.
حامد عسکری، نویسنده در ادامه به پشت تریبون آمد و بخشی از داستان سفرش به مشهد را از روی کتاب «گدار» خواند. نفر بعدی که پشت تریبون آمد علیاکبر شیروانی، نویسنده بود. او بخشی از متنی با عنوان «جنون جاده» را خواند.
زهرا کاردانی، نویسنده کتاب «زن آقا» نفر بعدی بود که بخشی از داستان سفرش به یزد و تفت را در نشست روایت سفر خواند. سفرنامه «جای پای جلال» آخرین سفرنامهای بود که در نشست روایت سفر خوانده شد.
مهدی قزلی گفت: قرار بر این بود که من بعد از ۵۰ سال به جاهایی بروم و گزارش جدیدی از آن مناطق بیاورم که جلال در توصیف آنها تکنگاری کرده بود. او هم «از مشهد اردهال» را خواند.
سیوپنجمین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار میشود.