در مراسم رونمایی از کتاب حکیم حکمران بیان شد؛

مجموعه کتاب حکیم حکمران ناظر به گره‌های موجود است

1404/02/18-16:42

عبدالله گنجی معتقد است که مجموعه کتاب‌ حکیم حکمران جنبه هوایی و فضایی ندارد و ناظر بر گره‌های موجود است.


به گزارش ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مراسم رونمایی کتاب «حکیم حکمران» در روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ و هم‌زمان با دومین روز برگزاری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور یدالله جوانی، معاون سیاسی سپاه پاسداران، عبدالله گنجی روزنامه‌نگار و مدیرمسئول سابق روزنامه جوان، حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی عزیزان رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)، سیامک باقری چوکامی استادیار علوم سیاسی پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع) و مهدی سعیدی نویسنده مجموعه کتاب حکیم حکمران در سرای کتاب نمایشگاه مذکور برگزار شد.

 

مهدی سعیدی، نویسنده مجموعه کتاب «حکیم حکمران» در این مراسم گفت: ما هم‌اکنون دغدغه‌هایی درباره عقلانیت سیاسی داریم و تعریف مشخصی در حوزه حکمرانی از عقلانیت سیاسی نشده و اگر شده، بومی‌سازی و فراگیر نشده است.

 

وی افزود: بنابراین تلاش کردیم که یک الگو را به جامعه معرفی کنیم و متوجه شدیم که حکیم حکمران انقلاب اسلامی الگوی خوبی برای جامعه است.

 

نویسنده مجموع کتاب «حکیم حکمران» بیان کرد: کتاب «حکیم حکمران» کتابی اندیشه‌ای نیست اما اندیشه در آن دیده می‌شود و چهره واقعی رهبر انقلاب اسلامی را به همگان نشان می‌دهد.

 

سعیدی تشریح کرد: تا به امروز پنج جلد از مجموعه «حکیم حکمران» منتشر شده است و چند جلد آن در دست چاپ هستند.

 

عبدالله گنجی روزنامه‌نگار و مدیر مسئول سابق روزنامه جوان در بخش دیگر مراسم رونمایی از کتاب حکیم حکمران گفت: مجموعه کتاب حکیم حکمران جنبه هوایی و فضایی ندارد و ناظر بر گره‌های موجود است. این مجموعه می‌تواند در کشاکش مسائل فعلی کشور از مواردی شبهه‌زدایی کند.

 

وی افزود: مجموعه کتاب حکیم حکمران چنان نوشته شده است که همه اقشار جامعه می‌توانند آن را به راحتی بخوانند.

 

گنجی بیان کرد: ما در جریان انقلاب و به صورت عام تولیدکنندگان محتوای فاخر کمی داریم و سامانه‌ای برای رساندن تولیدات فاخر محتوایی به دست اهلش نداریم. من همیشه از این مسئله رنج بردم.

 

وی به رئیس پژوهشگاه پیشنهاد کرد که مجموعه کتاب‌ حکیم حکمران را در قالب رسانه‌های بصری به جامعه ارائه بدهد؛ زیرا به نظر می‌رسد که خواندن کتاب‌های کاغذی کمی سنتی شده است.

 

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی عزیزان، رئیس پژوهشگاه علوم اسلامی امام صادق(ع)، در بخش دیگری از نشست مذکور گفت: شیعه هیچ‌وقت به اندازه دوره حکومت جمهوری اسلامی ایران، عمر حکومتی نداشته است؛ زیرا همیشه معارض حکومت‌ها ظالم بوده و به حاشیه رانده شده است.

 

وی افزود: ما به‎‌شدت به یک الگوی حکمرانی موفق مطابق با آموزه‌های ناب اسلام محمدی نیازمندیم و برای پیدا کردن چنین الگویی، باید به سیره حکمرانی امام خمینی(ره) و رهبر انقلاب اسلامی نگاه و توجه کنیم.


یدالله جوانی، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل سیاسی، نیز در نشست رونمایی از کتاب «حکیم حکمران» گفت: کتاب «حکیم حکمران» در دوران جنگ روایت‌ها نوشته شده است و با کسانی که تلاش می‌کنند چهره غیرواقعی از رهبر حکیم ایران را به جهانیان ارائه بدهند، مقابله می‌کند.

 

وی بیان کرد: آیت‌الله خامنه‌ای نقش مؤثری در حفظ تداوم حیات کشورمان داشته و دارند. مجموعه‌ای که سعیدی و همکارانش نوشته‌اند، روایت این حکیم حکمران است.

 

سیامک باقری چوکامی، ناظر علمی کتاب حکیم حکمران، نیز گفت: نوشتن کتاب «حکیم حکمران» سه سال طول کشید و این نشان می‌دهد که نویسنده زحمت‌های زیادی برای نوشتن آن کشیده است.

 

وی بیان کرد: کتاب «حکیم حکمران» براساس آنچه که در منابع معتبر آمده، نوشته شده است و حکمت‌های رفتارهای سیاسی رهبر معظم انقلاب در حوزه‌های مختلف را متجلی می‌کند.

 

سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا کرده است.

به ما بپیوندید: