در آیین رونمایی از کتاب مطرح شد؛

روایتی از روابط پدرودختری آیت‌الله حائری شیرازی در «من فاخره‌ام»

1404/02/19-12:47

رونمایی  از کتاب «من فاخره‌ام» نوشته فاطمه حائری شیرازی با حضور نویسنده اثر، مهدی محمدی، مدیرعامل نشر معارف و مریم اردبیلی، مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران، در غرفه مجمع ناشران انقلاب اسلامی برگزار شد.


به گزارش ستاد خبری سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، مریم اردبیلی در این نشست با اشاره به قلم روان و شفاف نویسنده گفت: نویسنده این اثر تجربه زیسته‌اش را به زبان ساده و زلال بیان کرده که به همین دلیل با فطرت‌های آماده ارتباط برقرار می‌کند. در این کتاب چندین حیطه مانند مکتب انسان‌شناسی و نگاه توحیدی به مسیر رشد انسان متجلی شده است. 


وی افزود: در این اثر، اصول تربیتی و دیدگاه‌های آیت‌الله حائری شیرازی در ارتباط پدر و دختری به وضوح نمایان است.


مدیرکل امور بانوان شهرداری تهران همچنین به جنبه خاص کتاب اشاره کرد و گفت: این اثر بدون شعار به مدل تربیت دخترانه و نگاه ویژه آیت‌الله حائری به زنان پرداخته است. در این کتاب عاملیت زنانه، هم‌افزایی نقش‌های خانوادگی و اجتماعی زنان و نگاه تربیتی ویژه ایشان به‌خوبی مشهود است.


فاطمه حائری شیرازی نیز در سخنان خود توضیح داد که پس از فوت پدرش، خود را در فضای اندیشه‌ای ایشان غرق کرده و این امر به او کمک کرده تا خلأ حضور فیزیکی ایشان را پر کند. او افزود: در این کتاب تلاش شده است تا نشان داده شود که اگر به افراد اعتماد به نفس، هویت و مسئولیت داده شود، به نمونه‌های منحصربه‌فرد تبدیل می‌شوند.


مهدی محمدی، مدیرعامل نشر معارف نیز در این نشست اظهار کرد: انتشار آثار آیت‌الله حائری برای ما برکات مادی و معنوی دارد. این آثار بر رشد روحانی افراد تاثیرگذار است و از عمق دل آیت‌الله حائری سخن گفته‌اند. آثار ایشان در جامعه به ویژه در شرایط کنونی بسیار تاثیرگذار هستند.


محمدی افزود: تا کنون 17 عنوان از آثار ایشان را منتشر کرده‌ایم و آخرین اثر منتشرشده تحت عنوان «امر به معروف و نهی از منکر» است که در فضای متشنج فکری جامعه با زبان تمثیل منتشر شده است. این کتاب می‌تواند به‌طور دلی به مردم کمک کند تا با این واجب فراموش‌شده آشنا شوند.

 

 سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردبیهشت شروع شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی (ره) برپا خواهد بود. این رویداد به صورت مجازی نیز در book.icfi.ir  در حال برگزاری است.

به ما بپیوندید: