مدیرکل اداره فرهنگ کرمانشاه مطرح کرد؛

پیگیری مسئله برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در کرمانشاه

1404/02/19-17:50

مظفر تیموری به مردم استان کرمانشاه خبر داد که اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کرمانشاه بحث برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در آن استان را پیگیری می‌کند و امیدوار است که این نمایشگاه امسال برگزار شود.

 

مظفر تیموری مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد استان کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد خبری سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، خبر داد که مردم و اداره فرهنگ و ارشاد استان کرمانشاه از مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواسته‌اند که مجوز برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب در استان کرمانشاه را صادر کنند.


وی افزود: ما امیدواریم که امسال نمایشگاه بین‌المللی کتاب در استان کرمانشاه برگزار شود.


مدیرکل اداره فرهنگ و ارشاد استان کرمانشاه از برگزارکنندگان سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که زمینه برگزاری مراسم فرهنگی استان‌های مختلف کشورمان در فضای نمایشگاه مذکور را فراهم کرده‌اند، تشکر کرد و گفت: به نظر من، برپایی مراسم روز فرهنگی استان‌ها یکی از اتفاقات و رویدادهای مفید است که در فضای سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شکل می‌گیرد.


تیموری از برگزاری پویش «بخوانیم برای کرمانشاه» خبر داد و گفت: سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم برای ایران» برگزار شده و پویش «بخوانیم برای کرمانشاه» به تبعیت از آن تعریف شده است.


وی بیان کرد: پویش «بخوانیم برای کرمانشاه» در روستاهای دوست‌دار کتاب نیز برگزار می‌شود تا سرانه سالانه مطالعه اقشار مختلف جامعه را افزایش بدهد.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت شروع شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی‌(ره) برپا خواهد بود. این رویداد به‌صورت مجازی نیز در  book.icfi.ir  در حال برگزاری است.

به ما بپیوندید: