دبیر انتشارات خبر داد؛

تمام نسخه‌های پنج عنوان از کتاب‌های نشر ثالث در دو روز فروخته شد

1404/02/20-10:36

دبیر نشر ثالث می‌گوید فقط در دو روز نخست نمایشگاه پنج عنوان از کتاب‌های این انتشارات به‌صورت کامل به فروش رسید و سفارش تجدید‌ چاپ دادیم.


کتایون خیری دبیر نشر ثالث در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران تصریح کرد: در این سه روز در بخش ادبیات داستانی با استقبال مخاطبان مواجه بودیم. 


وی افزود: نزدیک به 110 عنوان کتاب چاپ اول از نمایشگاه تا نمایشگاه و 350 عنوان تجدید‌چاپ داشتیم. در خود نمایشگاه حدود 400 عنوان کتاب ارائه شده است.


دبیر نشر ثالث یادآور شد: به‌دلیل اینکه استقبال مخاطب از برخی کتب پیش‌بینی می‌شد، از قبل نسبت به تجدیدچاپ برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دادیم.


خیری اظهار کرد: کتاب‌های «داغ واژگون»، «اتاق صادق» و «زخم زن» در کتاب‌های ایرانی و در بخش ترجمه کتاب «بندر فیلی» و «عشق و آشغال» جزو کتاب‌های پرفروش نشر ثالث در طول نمایشگاه است.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب از 17 تا 27 اردیبهشت 1404 با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب 1404 تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا کرده است.

به ما بپیوندید: