مدیر انتشارات هزاره ققنوس مطرح کرد؛

چرا ناشران اعتیاد حضور در نمایشگاه کتاب را ترک نمی‌کنند؟

1404/02/20-19:41

ناشرانی چون انتشارات هزاره ققنوس اعتیاد حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را ترک نمی‌کنند؛ چون خاطراتی خوش در فضای این رویداد فرهنگی برایشان ساخته می‌شود.

 

رضا حاجی‌آبادی، مدیرمسئول انتشارات هزاره ققنوس، در گفت‌وگو با خبرنگار ستاد خبری سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، گفت: نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران وعده‌گاه کتاب‌خوانان، ناشران، نویسندگان، شاعران و حتی پخش‌کنندگان کتاب است. در جریان همین دیدوبازدیدها خاطرات خوشی شکل می‌گیرند و یکی از آن خاطرات زمانی برای انتشارات هزاره ققنوس ساخته شد که معلمی به غرفه نمایشگاهی این انتشارات سر زد و با هزینه خودش برای ۳۰ دانش‌آموز کتاب خرید.

 

وی بیان کرد: همین خاطرات خوب هستند که باعث شدند ناشران اعتیاد حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را ترک نکنند.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ اردیبهشت شروع شده و تا ۲۷ اردیبهشت‌ ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلای امام خمینی(ره) برپا خواهد بود. این رویداد به‌صورت مجازی نیز در book.icfi.ir درحال برگزاری است.

به ما بپیوندید: