در نمایشگاه کتاب تهران تبیین شد؛

نگارش بلندترین کتاب دنیا با هدف صلح جهانی

1404/02/21-18:06

نشست معرفی «پروژه جهانی بلندترین کتاب دنیا»، یکشنبه 21 اردیبهشت ماه با حضور برزو سریزدی، نویسنده و مسئول پروژه جهانی بلندترین کتاب دنیا، در سرای اهل قلم کودک و نوجوان  برگزار شد.


به گزارش ستاد خبری سی‌و‌ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران، برزو سریزدی، نویسنده، با اشاره به اینکه ایده بلندترین کتاب دنیا از 30 سال پیش در ذهنش نقش بسته بود، گفت: حدود 30 سال قبل، ذهنم درگیر این بود که شاید پیشرفت علم در آینده، سبب نابودی بشریت بشود. اولین رمانم را نیز با همین محوریت ذهنی به رشته تحریر درآوردم و این ذهنیت هنوز همراه من است. 


سریزدی ادامه داد: به این فکر کردم که در این دوره تاریخی، چه کاری می‌توانم انجام بدهم و اینکه چگونه با فرهنگ‌سازی، گروهی را در سطح دنیا تشکیل بدهم تا شاید تاثیری بر روند صلح جهانی میان انسان ها داشته باشد؟ که حاصل آن، تعریف پروژه بلندترین کتاب دنیا «آبفو» شد.


وی تصریح کرد: پروژه «آبفو» ابتدا در ایران و به زبان فارسی خواهد بود و پس از آن وارد مرحله بین‌المللی خواهد شد. تهیه‌کننده این کتاب گفت: تمام مردم در هر رده سنی، سلیقه واعتقادی که هستند، متن‌های خود در‌باب صلح را برایمان ارسال می‌کنند و ما با انتشار این متن‌های متفاوت در قالب یک کتاب چندهزار صفحه‌ای نشان می‌دهیم که می‌توان تضادهای اندیشه را در کنار یک هدف که آن هم صلح است، همنشین کرد. پیام ما در این کتاب به مردم دنیا این است که مردم ایران، مردمی صلح‌ طلب هستند.


سی‌وششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از ۱۷ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ با شعار «بخوانیم برای ایران» در محل مصلی امام خمینی(ره) در حال برگزاری است. هم‌زمان با برگزاری بخش حضوری نمایشگاه کتاب ۱۴۰۴ تهران، بخش مجازی نمایشگاه نیز در سامانه book.icfi.ir امکان خرید غیرحضوری کتاب را برای علاقه‌مندان مهیا کرده است.

به ما بپیوندید: